vera4669 vera4669 komentáře u knih

Červená Kobra Červená Kobra Rob Sinclair

Tak tohle byla povedená knížka, dlouho mi ležela v knihovně a čekala, až na ni přijde řada - no teď velice lituju, že jsem se do ní nepustila dříve..od začátku mě bavil styl psaní, prolínání minulost vs. přítomnost, postupně se vše odkrývalo, byla jsem napnutá jak špagát a nenudila se ani chvilku, těším se rozhodně na pokračování

27.02.2020 5 z 5

Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Sice se první třetina knihy trošku vlekla, ale pak to byla jízda až do konce a pro mě jedno překvapení za druhým na konci.. Takže za mě skvělé počtení

15.02.2020 4 z 5

Balíček Balíček Sebastian Fitzek

Četla se dobře, neurazí ale ani nenadchla bohužel

30.12.2019 3 z 5

Pokoj stínů Pokoj stínů Jan-Erik Fjell

Hodně postav a jedna nuda střídá druhou. Po 200 stránkách přemáhání končím, není čas ztrácet čas s knihou, která není ničím zajímavá

28.10.2019 1 z 5

Obchodník Obchodník John Grisham

Žádné velké terno, ale příjemná oddechovka. Žádné velké zvraty nebo napětí, ale za přečtení stojí

24.10.2019 3 z 5

Mrtvá z Nevady Mrtvá z Nevady Harlan Coben

Začátek byl trošku vlažný, ale pak se kniha rozjela a až do konce to byla dobrá jízda, něco jsem cekala, něco ne, ale jinak je to starý dobrý Coben

19.10.2019 4 z 5

Promrhané dny - Myšlenky, které mi změnily život Promrhané dny - Myšlenky, které mi změnily život Tomáš Kosačík

Kniha mi bohužel moc nedala, spousta všeobecných mouder, hodně opakování apod., nicméně četla se celkem dobře, ale znovu už bych to nedala

29.07.2019 3 z 5

Medová smrt Medová smrt Hanni Münzer

Kniha se mi hodně líbila a zanechala ve mě spoustu pocitů, taky nechápu tak nízké hodnocení

21.07.2019 5 z 5

Dívka na kusy Dívka na kusy Kathleen Glasgow

Silná kniha, kterou pochopí, kdo zažil.. Lidé jsou vůči této problematice často slepí, myslí si, že je to pouhé poutání pozornosti a jsem ráda, že autorka napsala tuto skvělou byť smutnou knihu, při které jsem prolila potok slz.

14.07.2019 5 z 5

V pekle plynových komor V pekle plynových komor Shlomo Venezia

Jedna z nejsilnějších knih o holokaustu, silný příběh silného muže, ne každý by tohle vydržel.. Opravdu buďme rádi, že jsme tohle nezažili

05.07.2019 5 z 5

Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Tak tahle kniha byla opravdu jízda. Pro mě veliké překvapení. Obálka mě nezaujala a v knihovně jsem ji stále přehlížela na úkor jiných (teď musím říct, že neprávem), skvělý ač jiný styl psaní a místy jsem se opravdu nasmála.

30.06.2019 5 z 5

Nejhorší noční můra Nejhorší noční můra Brenda Novak

Knížka mě mile překvapila, četla by se lépe, kdyby neměla tak titěrné písmenka, ale jinak zajímavá zápletka, i když jsem čekala akčnější závěr

08.06.2019 3 z 5

Šeptající dívka Šeptající dívka Marko Hautala

Slibný rozjezd, pěkně pitomý konec, kniha zklamání

01.06.2019 2 z 5

Prokletá krev Prokletá krev Sabine Thiesler

Na začátku jsem měla problém se začíst, ale pak to byla jízda až jsem nechápala co jsem vlastně dočetla. Stojí určitě za přečtení

31.05.2019 4 z 5

Námluvy s kocourem Námluvy s kocourem Melinda Metz

Sympatická oddechovka, chvilkama jsem se pořádně zasmála, takže plný počet hvězd

24.05.2019 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Perfektní strašidelná kniha, místy hodně napínavá, četla se úplně sama

18.05.2019 4 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Jak píše někdo níže - po knihách Keplera nebo Cartera se tahle hůř hodnotí, není to úplně terno, nicméně i tak se mi líbila a za mě byla lepší než sběratel trofejí.

27.04.2019 3 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Zajímavá kniha, zajímavý nápad, pořád nevím co si myslet, kniha se četla dobře, jen konec mě neuspokojil. A jak psala slečna níže, kdo nemá děti asi mu chvilku potrvá, než si řekne, že by jednou chtěl

04.04.2019 3 z 5

Sběratel trofejí Sběratel trofejí Sarah Flint

Start vlažný, ale jinak slušná kniha, která určitě stojí za přečtení :)

26.03.2019 3 z 5

Květy slunce Květy slunce Rupi Kaur

Nádherná kniha .. vyvolala ve mě spoustu emocí a proto plný počet v hodnocení, je o úroveň výš než prvotina mléko a med. Pro mě kniha, která má své místo v knihovně a ke které se moc ráda budu vracet ...

21.03.2019 5 z 5