Veris komentáře u knih
opět úžasná kniha čtena jedním dechem a ke které se chci pokaždé vrátit; napínavá, zajímavá .. mám ráda knihy, které by se teoreticky mohly stát a tahle mezi ně patří na 100%
ćekala jsem trochu víc, vše jen obecně, bez detailů ... ke konci už jsem byla ráda, až ji dočtu .. nic moc, četla jsem už lepší
Kniha se mi nelíbila ... vše se opakuje pořád dokola a to čtenáře vůbec nebaví - nedoporučuji.
Kéž by se takhe výborně četly všechny knihy - jednoznačně jedním dechem. Kolikrát za čtení jsem si musela říct "jak se dá tohle vydržet?" ... obdiv té matce i jejímu příteli a jak se potvrdilo - do dětí opravdu nemohou vidět ani rodiče!
Psychotriler, na jeden nádech čitvé? nééé, x jmen, jinak o ničem ... max posl. dvě kapitoly, ale to jen proto, že už se dozvíte, jak to bylo. rozhodně nedoporučuji jako "světový bestseler"
Dárek od Ježíška - hrozně jsem ji chtěla - ale jsem cca v půli a vzala jsem si jinou - dočtu jí jen proto, že byla dárek a že doufám, že bude víc strhující a "bude se mi k ní chtít vrátit".
Hrůza, bez děje .. dočetla jsem ji jen proto, že byla drahá a "hrozný trhák" ... spadla jsem "klubu" naivek, že "ji musím mít" :-))
Výborná kniha, tato se opravdu povedla. Čtivá, hltavá, napínavá .... nemám co víc dodat.