veronikahessy komentáře u knih
Tohle byl snad můj první thriller, který jsem přečetla a jsem ráda, že to byla právě Matčina hra. Při čtení jsem byla pořád napnuta a chtěla číst dál a dál. Myslela jsem si, že až se dostanu na konec průběhu, tak si řeknu, že jsem ráda za svou nekonfliktní tchyni. To samozřejmě jsem, ale knihu odkládám s úplně jinou myšlenkou - a to už se musíte dozvědět z poslední kapitoly :)
Knížka určitě potěší každou malou milovnici koní - dokonce i já v dospělosti bych si přála umět mluvit se zvířaty. Jednu hvězdičku jsem ubrala za konec, přišel mi takový useklý - ráda bych si dále početla o tom , jak se našly všechny podkovy-
Kniha má velmi silné téma a aby ji člověk ocenil, musí mít toho hodně načteno. V románu se prolínají 2 časové roviny a to mi úplně nesedlo - když jsem knihu večer odložila a vrátila se k ní další den, nemohla jsem se zorientovat. Zaslouží si určitě víc hvězdiček,ale momentálně nemůžu jinak.
Super knížka, kterou jsem četla jedním dechem. Překvapil mě zvrat v polovině - nejprve čekáte romantiku a pak je to vlastně detektivka.
Byl to dojemný příběh a líbil se mi o něco více, než Volání divočiny. Jsem velký milovník zvířat a u příběhu Bílého Tesáka jsem se párkrát rozplakala. Ale nevadí mi to, je to znamení, že mě kniha chytla za srdce. :)
Z knihy jsem nadšená, paní farářku jsem měla možnost vidět i osobně a opravdu si na nic nehraje. Je přesně taková, jakou se zdá být ve svém vyprávění. Dozvěděla jsem se i mnohé z oblasti teologie, třeba i čím začíná církevní rok :)
Pokud si chcete přečíst knihu, u které se pobavíte, je to ta pravá. Jestliže toužíte po nějaké hodnotnější literatuře, raději zvolte nějakou jinou.
Jsem o dost mladší než autorka knihy, proto mě její příběh dostatečně nezaujal. Líbily se mi ale rady, jak poznat správného koně , jak vybrat vhodné ustájení, krmení... ty jsem si přepsala a třeba se jednou budou hodit :)
Díky této knize jsem zvládla zkoušku na ČZU z anatomie hospodářských zvířat. Bavilo mě ji číst.
Pěkná oddechova knížka.:) Bude spíš pro děti, ale mně na chvíli pomohla zapomenout na blížící se zkouskove. A kun Mily mi byl sympatický:)
Díky téhle knížce jsem překonala jednu ze čtecích krizí, moc mě bavila:)
Četla jsem v angličtině a určitě se k tomu vrátím :) Z filmů se mi líbil nejvíce první díl.
Tak tohle se mi opravdu líbilo. Je to moje oblíbené téma, protože taky mám ohledně lásky pár zvláštností, které okolí nechápe.
Četla jsem přes měsíc z donucení, ale naopak můj muž si ji chválil.
Testy jsem si dělala v rámci odreagování od práce. Bavilo mne to, dozvěděla jsem se o sobě plno nových věcí. Nejvíce mi pomohla kapitola ,,Chodíte rádi do práce".
Příběh se mi moc líbil, četl se jedním dechem. Nejvíce mě bavila část s Monikou, protože sama prožívám něco podobného. Rozhodně si knihu plánuji znovu přečíst.
Doporučila bych ji lidem z LGBTQ komunity.
Jestli mám něco vytknout, tak ten otevřený konec - kdy se Niki sice vrátí domů, ale nepoznala jsem z toho, jak dopadl vztah s Monikou. To mě zajímalo nejvíc :)