Veru1992 komentáře u knih
Dojemné a krásné. Sice jsem spíš fanda happy endů, ale za poslední dobu jsem si zvykla, že v knihách se jim oproti filmům moc nefandí :-D
Ačkoliv se jedná už o čtvrté pokračování vyšetřovatelky Fosterové,tak můžu říct,že mě čtení pořád baví a těším se na další díl :-)
V první řadě mě absolutně dostaly ilustrace-kromě dětských knížek jsem snad neměla v životě možnost se takto pokochat-paráda a přála bych si více takových!!!!I texty mě bavily, sice se někomu můžou zdát jednotvárné, ale ve většině jsem našla kousek ze sebe a pobavila jsem se :-)
František Nepil píše tak krásné a milé knihy, že už jsem většinu jeho knih četla několikrát a vím, že se k nim ještě vrátím.
U knihy jsem se velmi zasmála a je opravdu plná typického českého humoru, který mám ráda. Možná bych to stylem psaní přirovnala k Saturninovi :-)
Upřímně...za mě nic moc....neříkám, že jsem na knihu nedočkavě čekala a těšila se jako kdysi na všechny díly HP, ale i přes mé nevelké očekávání se podařilo autorům mě trochu zklamat. V momentě kdy se začne půlka postav div ne objímat láskou a dojetím, tak mi dochází slov. Sice jsem se chvílemi vrátila do dětství a vrátili se mi i pocity nadšení, které jsem mívala při čtení HP, ale velmi rychle to i vyprchalo. Snažila jsem se knize dát šanci až do konce, ale nic se nestalo. Škoda :-(
Liane Moriarty se velmi rychle stala mojí oblíbenou autorkou. Knihy jsou napínavé a čtivé, příběhy poutavé a moderní.
Stálé humorné, nicméně už mě nepobavila tolik jako předchozí díly. Stále se opakující situace.
Kniha mě bavila, nicméně vykazuje velkou podobnost s předchozím dílem, ale jinak dobré :-)
Taky bych si v zivote prala potkat takoveho Juana Salvada :-) Za me pekna kniha s krasnym pribehem.
Do knihy jsem se rychle zacetla a bavila me :-) Jiz jsem poridila dalsi knihu od autora,tak doufam,ze bude stejne skvela.
Miluji tuto knihu. Pokaždé když ji čtu mě pobaví a zvedne mi náladu. Doporučuji přečíst každému :-)
Jedna z mých srdcovek. Miluji styl psaní F.Nepila a jeho příběhy jsou plné humoru, který je nám všem tak blízký a myslím, že pobaví každého, jelikož se každý, alespoň v jednom z příběhu najde :-)
Autorka nezklamala a příběh mě opět zaujal a bavil.
Kniha se mi moc líbila, byly hezky rozepisované popisné pasáže, že jsem si vše mohla detailně představit. Akorát mě mrzí osudy některých postav, ale to tak za války bohužel bylo.
Ze začátku pro mě byl osobně boj se srovnat v postavách knihy, ale veděla jsem, že to bude stát za to a taky že jo. Kniha se mi moc líbila :-)
Jedním slovem dechberoucí. Člověk si uvědomí, jakými malichernostmi se zabývá, když si přečte o osudech lidí, které museli protrpět taková zvěrstva.
Pro fanoušky HP nádherná záležitost :-) Miluju tuto knihu.
Musím se jen přiklonit k názorům všech ostatních. Velmi milé, české,neobyčejně obyčejné počtení :-) Věřím, že se ke knize ještě někdy ráda vrátím a přečtu si ji znovu.