Vini komentáře u knih
Kniha se mi dobře a jednoduše četla, tak jako i předchozí díly této nezapomenutelné twilight ságy.
Dobrá kniha s pochmurným dějem, zejména pro milovníky post-katastrofických knih.
Hezká pohádka pro starší děti a dospělé, možná s trošku předvídatelným koncem.
Ze začátku mi přišla docela nepochopitelná a ztrácela jsem se mezi sny a skutečností, ale později mě příběh velmi upoutal svou napínavostí a nepředvídatelností. Určitě doporučuju!
Toto je nejlepší kniha, kterou jsem doposud přečetla. Četla se jedním dechem. Doporučuji přečíst :-)
Jsem ráda, že jsem se dozvěděla, kdo byla Frida Kahlo a jaký pozoruhodný (a místy smutný) život vedla. Kniha je napsaná skvěle, i když je pravda, že se mi film líbil o trochu víc.
Od této knihy jsem čekala např. více dialogů mezi Šahrazádou a králem Šahrijárem, aby kniha působila zajímavěji. Místo toho jsem se dočkala jenom jednoduchého převyprávění krátkých pohádek.
Tuto knihu nepovažji za jednu z nejlepších, protože jsem se v ní občas ztrácela a některé pasáže jsem musela číst dvakrát.
Mně se tento díl líbil, mimojiné proto, že se hezky plyně četl.
Knížka je skvělá, ostatně jako všechny díly Twilight ságy. Určitě doporučuji :)
Od téhle knížky jsem se vůbec nemohla odtrhnout, přečetla jsem ji asi za 2 dny a přiznám se, že mě nikdy žádná kniha takhle nezaujala.
Souhlasím, kniha je opravdu dobře napsaná, až se mi nechce uvěřit, že je ten příběh napůl vymyšlený.
Knížku jsem také dostala na Vánoce a hned jsem se do ní začetla. Celkem se mi líbí, ale trochu mě mrzí ten konec. Podle mě by autorka klidně mohla napsat pokračování.
Jednoduché a přitom hezké čtení. Knížku jsem četla několikrát a pořád se mi líbí.