viola5163 viola5163 komentáře u knih

Hraběnčino přiznání Hraběnčino přiznání Jillian Hunter

Krásná dvojice v hlavní roli, napětí, pěkná obálka a rychle se čte.

19.10.2021 5 z 5

Kosti Mraza Kosti Mraza Alžběta Bílková

První knihy od této autorky, její předchozí knihu se mi moc nechtělo číst, nesedla mi, ale tohle bylo něco jiného. Krásně vyzdvižená slovanská mytologie. Akorát prvních sto stránek mě moc nebavilo, ale potom děj nabral na obrátkách. Vývoj vztahu dvou hlavních hrdinů byl pěkně popsaný. Konec mě sice moc nepotěšil, ale byla to příjemná změna, konec byl dojemný, velice mě dojal.

10.09.2021 4 z 5

Půvabná Jade Půvabná Jade Sue Rich

Někdy mě štvala hlavní hrdinka, ale jinak byla skvělá a ostatní postavy také. Prostření je pěkné a neustále se mění. Dobré na oddych.

15.02.2021 4 z 5

Statečná lady Catryn Statečná lady Catryn Hannah Howell

úžasné dobrodružství, nadpřirozené schopnosti, svižný děj a jeho místo se neustále měnilo což děj zpestřuje.

24.01.2021 5 z 5

Tajemný sir Argus Tajemný sir Argus Hannah Howell

Působivé svou neobvyklostí, pěkné prostředí a každá z postav má v příběhu svůj význam. Romantická linka vzrušující a realistická i když až na malé detaily co nejspíše autorka trochu přibarvila, ale to člověk obvykle přejde kvůli čtivosti. Kdo hledá dobrodružství, historii a romantiku tak je tato kniha pro něj jak stvořená.

01.01.2021 5 z 5

Iko sama sebou Iko sama sebou Marissa Meyer

Krásné pokračování, akce, hůmor.

10.12.2020 5 z 5

Temné a osamělé prokletí Temné a osamělé prokletí Brigid Kemmerer

Čtivé, úžasné, neobvyklé. Hlavní postavy jsou sympatické, krásné prolínání světů. Chystám se na další díl.

18.10.2020 5 z 5

Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

Doporučuji všem kteří hledají něco neobvyklého. Já osobně preferuji když se v knihách prolíná tempo děje a vztahy, ale když odsýpá děj je tato kniha dobrá jako od dechovka.
Navíc neobvyklost světa pokryje některé části které jsou odhadnutelné.

24.07.2020 5 z 5

Zlodějská přísaha Zlodějská přísaha Mary E. Pearson

Tento díl mě bavil více než první, ale i tak jsou oba skvělý, DOPORUČUJI. Přesto je mým favoritem Falešný polibek.
Je zde víc tajemna. Přesně to mám na Mary Pearsonové ráda .
Hodně by mě potěšilo kdyby napsala novelu o vedlejších postavách. Zajímalo by mě jak se vyvine jejich vztah.
Už se těším na další knihy.

18.06.2020 5 z 5

Krutá krása Krutá krása Rosamund Hodge

Ohromila mě už když jsem jí držela v ruce. Ze začátku jsem měla obavy, ale ukázalo se, že předčila má očekávání. Vložila tam řeckou mytologii o kterou se zajímám od mala. Také se mi zamlouvala dějová linka hlavních postav. Na knize se mi líbí to, že je tam skutečně určitá krutost a zároveň něha ve vztahu hlavních postav. Správný reteling na Krásku a Zvíře, podle mě je pro ty co mají rádi normální i temnou fantasy.

21.02.2020 5 z 5

Ledová jako sníh Ledová jako sníh Danielle Paige

Tuto knihu jsem četla před rokem. Měla jsem od ni větší očekávání, moc se mi nezamlouvalo jednání hlavní hrdinky, byl to zajímaví námět i postavy, ale bez pokračování tahle kniha nemá šanci. Pokud, ale autorka napíše pokračování zkusila bych jí dát ještě šanci, já dávám jen dvě šance. :(

21.02.2020 2 z 5

Zlodějský tanec Zlodějský tanec Mary E. Pearson

Většina lidí tvrdí, že se jim líbí víc než Falešný polibek, ale u mě to tak není. Hlavní postavy vy mi byly nejspíš blíže k mé osobnosti a zamilovala jsem si je. Trochu mi vadí, že jsou zde upozadění. Avšak to není velký problém, kniha se mi stejně líbila, jako vždy autorka ukazuje, jak se během posledních několika stránek může vše obrátit k lepšímu nebo k horšímu. Umí navodit krásnou atmosféru, jako vždy a vtáhnout čtenáře do děje. Brzy se pustím do druhého dílu a mám pocit, že si tam u mě hlavní hrdinové zlepší reputaci. Doporučuji všem kdo miluje zápletky a dobře postavený hůmor. :)

21.02.2020 5 z 5

Sochař Sochař Scott McCloud

Je to zajímavý,plný lásky,umění a smrti.Autor vykreslil realitu takovou jaká je a díky tomu se člověk zamyslí co od života chce a co je jeho praví cíl.Konec byl jiný než jsem si ho představovala, ale stál zato.

27.11.2019 5 z 5

P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi Kasie West

Bylo to odpočinkové a zábavné čtení.Konec byl povedený.Těším se na další knihy.

20.04.2019 5 z 5

Zloději dýmu Zloději dýmu Sally Green

Bylo to úžasné.Moc se mi líbila,ale začala mě bavit až od poloviny.Bylo to hodně promyšlené a postavy také.Těším se na další díl.

08.04.2019 4 z 5

Pád zkázy a hněvu Pád zkázy a hněvu Jennifer L. Armentrout

Líbí se mi rozhovory mezi hlavními postavami a tentokrát místo upírů a vlkodlaků zde máme pro změnu bohy. Osvěžující změna, a také, že se politika zatím odehrává na pozadí.

28.02.2025 4 z 5

Zajatkyně Zajatkyně Sarah Rivens

Rychle se to čte, má zajímavou zápletku, ale je to hodně drsné, takže není úplně pro každého.

03.06.2024 3 z 5

Šedí bastardi Šedí bastardi Jonathan French

Super atmosféra, prima postavy a děj který utíká rychle. Sem tam jen malý zmatek v tom o kterou postavu se v danou chvíli jedná, ale jinak pohoda.

13.11.2023 4 z 5

Pěšec Pěšec Skye Warren

Líbí se mi zasazení šachů do příběhu.

15.09.2023 5 z 5

Milosrdná vrána Milosrdná vrána Margaret Owen

Úžasně propracovaný magický systém. Líbilo se mi, že hlavní hrdinové nejsou dokonalý a mají své chyby. Prostředí odpovídající světu a oblasti se neustále mění. Hůmorné scénky.

07.11.2021 5 z 5