viola5163 viola5163 komentáře u knih

Oslnivý hřích Oslnivý hřích Katee Robert

Líbí se mi vyváženost mezi příběhem, romantikou a peprnými scénami. I když u mě osobně pořád vede první díl ze série. Ovšem nemůžu se dočkat dalšího dílu. :)

13.12.2024 4 z 5

Po stopách démona Po stopách démona Cami Wolf

Příběh je zajímavý a je zde více nadpřirozených postav než jen upíři a vlkodlaci, ale po celou knihu se opakuje scénář únos, záchran, únos, záchrana...Jsou zde i hezké momenty a čte se to rychle. Doufám, že další kniha bude lepší. Bylo by super kdyby byla o Kevinovi.

05.12.2024 3 z 5

Kouzlo lišky Kouzlo lišky Anna Lowe

Asi nejlepší kniha ze série, což jsem vůbec nečekala a moc se těším na další díly z nové série autorky, co jí teď začne vycházet.

13.10.2024 5 z 5

Česká démonologie: Tucet příšerných strašidel Čech, Moravy a Slezska Česká démonologie: Tucet příšerných strašidel Čech, Moravy a Slezska Jan Kravčík

Krásný souhrn informací naší mytologie. Žádné dlouhosáhlé texty, několik zajímavých informací v doprovodu ilustrací. Srdečně doporučuji. :)

21.08.2024 5 z 5

Zajatkyně Zajatkyně Sarah Rivens

Rychle se to čte, má zajímavou zápletku, ale je to hodně drsné, takže není úplně pro každého.

03.06.2024 3 z 5

Pán z Vysočiny Pán z Vysočiny Hannah Howell

V knihách od Oldagu mám hrozně ráda určité propojení. Super počtení na odreagování.

30.04.2024 5 z 5

Zmije a křídla noci Zmije a křídla noci Carissa Broadbent

Krásná, zase jinak pojatá upíří série. Moc se těším na další díly a moc chválím překladatelku.

30.04.2024 5 z 5

Ta druhá Belle Ta druhá Belle Whitney G. (p)

Je to zajímavé a díky pouhým dvě stě stránkám jsem si to užila, ale jinak to není nic zas tak velkého a konec je zbytečně uspěchaný, takže vyřešení problému nevypadá reálně, protože se postavy udobří zničehonic.

26.02.2024 4 z 5

Cesta k oltáři Cesta k oltáři Cathy Maxwell

Další úžasná kniha z této edice.

26.02.2024 5 z 5

Jak ulovit boháče Jak ulovit boháče Evie Dunmore

Krásně propracované. Ještě lepší než předchozí díl.

26.02.2024 5 z 5

Padlý vládce nebes Padlý vládce nebes Denisa Janštová

Úžasná kniha od české autorky. Nezklamala, svět je podaný tak aby se v něm čtenář snadno zorientoval a není zbytečně napěchovaný věcmi navíc, kdy by to spíše knize uškodilo.
Různé charaktery postav s pozitivními i negativními stránkami jsou v rovnováze. Hlavní hrdinka je sice naivní a někdy dětinsky vznětlivá, ale ve zdravé míře, protože je také sebevědomá, milá a jde si za svým.
Když se člověk ponoří do děje, tak kniha rychle utíká. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.

07.01.2024 5 z 5

Šedí bastardi Šedí bastardi Jonathan French

Super atmosféra, prima postavy a děj který utíká rychle. Sem tam jen malý zmatek v tom o kterou postavu se v danou chvíli jedná, ale jinak pohoda.

13.11.2023 4 z 5

Limea Limea Lin Rina

Dobrodružný a romantický příběh z prostředí ostrova odstřihnutého od zbytku světa. Hezké, milé a osvěžující. :)

13.11.2023 4 z 5

Pěšec Pěšec Skye Warren

Líbí se mi zasazení šachů do příběhu.

15.09.2023 5 z 5

Jiskřivý idol Jiskřivý idol Katee Robert

Úžasný stejně jako první díl. Silní hrdinové a hlavní hrdinka i přesto, že je trochu při těle, tak je i tak krásná a sebevědová. Získá muže, který jí taky tak vidí. Žádný stereotyp. příběh byl super, akorát milostné scény mi nepřišli, tak žhavé, jako u prvního dílu, ale to je maličkost. Už se těším na další díl.

04.09.2023 5 z 5

Tři drsné lekce Tři drsné lekce Nikki Sloane

Ze všech dílů, co jsem zatím četla se mi druhý líbí nejvíc.

04.08.2023 5 z 5

Magie havranů Magie havranů Margaret Rogerson

Myslím si, že určitě tato kniha stojí za přečtení. Jen je škoda, že jí divné dialogy ubírají na kráse.

15.01.2023 3 z 5

Vdej se ještě dnes Vdej se ještě dnes Linda Needham

Je hodně dobře napsaná a čte se rychle.

03.04.2022 4 z 5

Koruna kouře Koruna kouře P. M. Freestone

Bohužel, čekala jsem, že i druhý díl bude mít nějakou tu jiskru, ale bohužel.
První půlka knihy je pomalá, druhá zase utíká moc rychle a nakonec boje působí, tak že je všechno až moc jednoduché. Bylo tam však i pár částí které se mi líbily a autorku mám za tuto sérii ráda a těším se na další její knihy.

27.03.2022 3 z 5

Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Další bomba. Těším se na pokračování.

13.03.2022 5 z 5