Vitner

Hezká kniha s neobvyklým prostředím Austrálie a velryb. Doporučuji přečíst a určitě se ke knize po čase ráda vrátím. :-)

Krásně zpracovaná kniha která odpovídá ději a zodpoví spoustu otázek. Strašně ráda jsem se začetla a jestli bude pokračování tak určitě ve čtení budu pokračovat. :-)

Knihu jsem zhltla asi za den a půl. Je to taková letní oddechová romance, která vás určitě pohltí a ukáže vám jak má pravá láska vypadat.
Podle mě je to krásná kniha s dějem který skoro nejde předvídat. Do poslední chvíle nás čtenáře autorka dusila představou zhrzené Reece a opravdu jen letního románku s úžasným, božským a neodolatelným miliardářským synkem premiéra jednoho středomořského ostrůvku.
Knihu určitě doporučuji a myslím že každý by chtěl poznat takového Danteho a možná jako já, si ho přivázat k topení a nikdy nepustit. :-)

Tato kniha mě ze začátku moc neoslovila a tak jsem se začetla do jiné, když jsem ale začala čekat na poslední mortal instrument tak jsem si řekla že se do ní pustím. A vida. Tato knije je opravdu nádherná a strašně ráda se k ní občas vracím.
Filmové zpracování se Zacem Efronem mě překvapivě oslovilo mnohem víc, i když má fim a kniha společného asi jako pepřenka a solnička - obal stejný, obsah jiný, i tak jsem ráda že mou první volbou byla kniha.
Vřele doporučuji jako takovou oddechovku pro podzimní sychravý večer při čaji :-)

Nikdy bych nevěřila že tak idilický příběh může skončit takto. Nádherná oddechovka u které se ani nemusí moc přemýšlet nad dějem. Jen se jím můžete nechat unést a prostě se postupně dopracovat až ke konci. V průběhu knihy se objevovaly recepty a kulinářské postřehy které krásně navazovaly na děj a ještě byly vysvětlené velmi polopatě. :-)
Prostě oddechová kniha podle mého gusta.

Knihu jsem našla díky maturitní povinné četbě. Kniha mě ze začátku trochu děsila ale v průběhu děje jsem se vžila do role Jakoba a jeho pátrání. Konec mě neuvěřitelně překvapil a vřele doporučuji všem čtenářům mysteriózního žánru a už se těším na další pokračování. Nejvíce mě ale zaujaly obrázky (fotografie) v knize, které byly naprosto podle mých představ a vždy jsem se nemohla dočkat kdy objevím další obrázek podivných dětí.

Začátek knihy zajímavý, než se začal rozplétát příběh hlavní hrdinky. Začalo to být chaotické a napsané tak nějak nezáživně.
Hezká oddechová kniha ale ne taková ke které bych se ráda vracela ve vzpomínkách.

Nejprve jsem knihu vůbec nechápala. Postupem casu jsem tomu začala přicházet na kloub a posledních 50 stran jsem zhltla za 10 minut.
Kniha je zajímavá, čtivá a napínavá. Proto určitě doporučuji a ráda si knihu jednou přečtu zas. ☺

Hezká kniha, docela čtivá akorát mě štval John... :) Ale to je jen můj osobní názor.. :)
Hezky zapojená řecká mytologie.. :)
Román pro teenagery který neurazý.. :)

Úžasná kniha na kterou se jentak nezapomene.... :-)
Ukáže úplně jiný pohled na svět než který máme my... :-)
Autor musí být génius aby mohl zplodit něco takového... :-)

Úžasná kniha. Konec je to nejúžasnější co mohla autorka vymyslet.... Posledních 40 stran je plné zvratů a jsem ráda že jsem předešlé šílenosti přežila se zdravím rozumem a nenechala se odradit chvilkovou nudností knihy... :-)
Knihu doporučuji a nemůžu se dočkat dalšího dílu.... :-)

Jedna z nejpodivnějších knih které jsem kdy četla. Určitě doporučuji! :-)

Zajímavý námět a spojení s mytologií? Super
Někomu kdo se o téma mytologie zajímá to asi bude připadat že má autorka nedostatečné znalosti ale mě jako lajkovi to přišlo bravurní.
Už se nemůžu dočkat až seženu další díl. :-)

Hezká odpočinková kniha a i když jsem celý díl byla smířena s koncem. Když konec nastal docela jsem měla co dělat, abych krotila emoce. :-)
Opravdu doporučuji.

Tato kniha je ještě podivnější než první díl. :-) Nějak nevím co o této knize napsat protože mě moc nezaujala. :-)

Kniha s vánoční atmosférou, jak stvořená pro chladné zimní večery, když si chceme oddechnout a povolit uzdu své fantazie. :-) Je to slaďárna ale v takovém milém podání. :-)

Další kniha z pořadí letních slaďáren na odpočinek, která neurazí. Brzo přečtená a ještě nabízí možnost trochu se zasnít nad životem. :-) Určitě doporučuji

Další povedená kniha ze série. Opravdu se těším na poslední díl a už se nemůžu dočkat jak dopadne. :-)