viweb viweb komentáře u knih

Fiorella a hřbitov upírů Fiorella a hřbitov upírů Vlastimil Vondruška

Pohodová detektivka. Poslechnuto jako audiokniha namluvila Eva Josefíková. Trochu jsem se ztrácela v množství postav ale jinak pěkný příběh. Doporučuji přečíst nebo poslechnout.

08.01.2022 5 z 5

Dracul Dracul Dacre Stoker

Odrazovalo mě kolik stran kniha má. Četlo se to dobře, relativně rychle, ale za mě "jednou a dost" Něco mi na tom vadilo, bohužel nedokážu říci co přesně.

02.01.2022 3 z 5

Žít někdy bolí Žít někdy bolí Josef Strauss

Dala jsem knize 100 stran. Ničím mě nezaujala,bohužel nedočetla jsem.

02.09.2021 1 z 5

Kráska a zvíře Kráska a zvíře Dominik Dán

Dobrý příběh akorát mi vadilo dlouhé popisování výslechů svědků. Jinak příjemná detektivka. Doporučuji.

19.08.2021 5 z 5

Země kanibalů Země kanibalů Mark E. Pocha (p)

Přečteno za dva dny. Takový předvídatelný děj, žádný důvod lámat si hlavu jak, kdo a proč. Pohodové, dovolenkové čtení.

05.08.2021 4 z 5

Oni Oni Mark E. Pocha (p)

Nikdy jsem nevyhledávala hororovou literaturu ale zkusila jsem Marka. E. Po hu a nezklamal. Je to tak děsivé, že jednou a dost! Pro silnější povahy.

23.06.2021 5 z 5

Hluboký spánek Hluboký spánek Raymond Chandler

Příjemná detektivka, poslechnuto jako audiokniha a namluveno Tomášem Hanákem. Na můj vkus trochu hodně postav, měla jsem problém se zorientovat kdo je kdo a kam patří. Jinak příjemný odpočinkový příběh.

21.06.2021 4 z 5

Vzpomínky kočičího doktora Vzpomínky kočičího doktora Louis Camuti

Moc pěkné krátké příběhy popisuje veterinář při ošetřování svých kočičích pacientů. Pěkná oddechová kniha ke kávě.

05.05.2021 5 z 5

Nick Carter: Největší americký detektiv - Bodnutí dýkou a jiné příběhy Nick Carter: Největší americký detektiv - Bodnutí dýkou a jiné příběhy Nick Carter (p)

Tři povídkové příběhy, oddechové čtení. Četla se mi o poznání hůře než první kniha o Nicku Carterovi. Místy se děj táhnul jako žvýkačka ale stačilo vytrvat. Doporučuji

24.03.2021 4 z 5

Nick Carter: Největší americký detektiv - Král zlodějů a jiné příběhy Nick Carter: Největší americký detektiv - Král zlodějů a jiné příběhy Nick Carter (p)

Kniha mě překvapila jak dobře se mi četla. Je to oddechová. Doporučuji

27.02.2021 5 z 5

Falešný tolar / Tichý jazyk / Boskovická svodnice Falešný tolar / Tichý jazyk / Boskovická svodnice Vlastimil Vondruška

Výborná jako vždy. Poslechnuto jako audiokniha. Doporučuji

09.02.2021 5 z 5

Čekání na Godota Čekání na Godota Samuel Beckett

Pro mě zklamání ale věřím tomu že se to někomu může líbit.

22.01.2021 1 z 5

Josefovská krev Josefovská krev Jaroslav Kuťák

Pan Kuťák mě zatím nesklamal i tuhle detektivku považuji za dobrou. Doporučuji přečíst.

Saturnin se vrací Saturnin se vrací Miroslav Macek

Poslechnuto jako audiokniha, ale můj šálek kávy to není. Dokonce ani za humorné dílo to nepovažuji. Asi ještě nenastal pro mě ten správný čas. Snad se ještě vrátím někdy v budoucnu.

Prázdné křeslo Prázdné křeslo Jeffery Deaver

Poutavá až do konce. Stojí za přečtení nebo poslech audioknihu.

13.01.2021 4 z 5

Hledá se autor bestselleru - Povídky 2011 Hledá se autor bestselleru - Povídky 2011 Antonín Mazáč

Vyloženě oddechová četba. Myslím že každý si tam něco najde. Mě se líbila nejvíce první a poslední povídka.

06.01.2021 4 z 5

Sedemnásť orieškov na rozlúsknutie Sedemnásť orieškov na rozlúsknutie Agatha Christie

Pěkná kniha plná povídek k nedělní pohodě a kávě. Přečteno ve slovenštině. Doporučuji, pohodové čtení

21.09.2020 5 z 5

Nežná fatamorgána Nežná fatamorgána Dominik Dán