vladislav6610 komentáře u knih
Povinné pro každého Valacha aby věděl, že "lidé spravedliví neumírají".
čtenář má snahu srovnávat s televizním seriálem, předloha i filmová zpracování na 1.
Stávám se závislým na Vondruškovi.
Velká láska překoná i velké ztráty. Pro mě v současné době aktuální téma i dobrá zpráva. Snad všechna tapu, ta společenská i životní, mají při porušení nejaké východisko. Věřím, že je jím láska.
Mi dostalo za ůkol napísat o ta knížka vod Leonard Q. Roos, jaká to být fajn knížka, pšímo jedna klas. Já myslet, že já pan K*A *P*L*A*N mám rád. Velká ukázka, jak si lze hrát nejen s češtinou. A kdo měl možnost vidět i na jevišti v ABC, úžasný výkon a zážitek.
Humoriáda - oblíbený pořad, Jiří Krampol - oblíbený herec. Dokonalé spojení, příjemné čtení.
Má další srdcová záležitost francouzské kinematografie.
Klasika. Detektiv, který detektivem být nechtěl, řeší problémy i případy.
Zajímavý příběh Lucemburků, škoda, že nikdo neohlídal zbytečné chyby ve jménech osob nebo u dialogů. Vydavatel by měl být pečlivější, škodí autorovi.
Doba prvních přemyslovských knížat, běžný život, počátky křesťanství na našem území. Noví hrdinové v pozadí slavných.
Belmondo a francouzská kinematografie, to je pro mě jistota. Jen málo lidí dokáže přimět druhé k úsměvu i k pláči. Životopis takové osobnosti stojí za přečtení. Merci beaucoup Maître Bebel.
Oblíbená parta,oblíbený autor. Škoda, že už nic nenapíše.
Zajímavé setkání s významnou a přitom úplně obyčejnou ženou.
Zajímavý pohled a propojení současnosti s beskydskými pověstmi.
Železnice je svět sám pro sebe, šumavské železnice, to jsou ale svět pohádkový. Tak jako zpožděný vlak jednou přeci jen dorazí, vyšly i pohádky "právě včas".
Pan Švandrlík by si s knihou asi ještě trochu pohrál než by šla do tisku,nicméně je to příjemné odpočinkové čtení a pěkné poděkování autorovi-humoristovi.