Vlaďkaa4 Vlaďkaa4 komentáře u knih

Pravidla zrady Pravidla zrady Christopher Reich

Napinave, od poloviny precteno na jeden zatah

09.11.2018 4 z 5

Devátý muž Devátý muž Steve Berry

Cottona mám ráda, ovšem Luk vypadá také slibně.
Část faktů část fikce a rozuzlení zase trochu nečekané

31.12.2024 5 z 5

Černá hra Černá hra Jozef Karika

Knížka je dobrá, jen se mi.moc nechtělo to všechno číst.....

25.12.2024 4 z 5

Pohled ze tmy Pohled ze tmy Gytha Lodge

Trochu jsem se chvíli motýla ve jménech. Ovšem změna chování Zoe a vrah už byl ke konci zřejmý.

10.12.2024 4.5 z 5

Obchodník Obchodník John Grisham

Knihu jsem četla kvůli výzvě. Čte se to dobře. Ale žádné wow to není a konec mi přišel nijaký.

30.11.2024 3.5 z 5

Léto vlků Léto vlků Hans Rosenfeldt (p)

Ze začátku se to dost vleče, hodně postav a takové divné. Ovšem druhá polovina má úplně jiné grády. Ihned jsem si od autora objednala další knihu.

21.10.2024 4 z 5

Skrytý ráj Skrytý ráj Luca Di Fulvio

No do prčic. Co ten konec? Fuj čekala jsem to jinak..... Nic méně doporučuji k přečtení. Čte se to skvěle.

20.08.2024 5 z 5

Neviditelný Neviditelný C. D. Payne

Moje první kniha od autora. Přišlo mi to takové nijaké. Autor nejspíš napsal jednu úspěšnou knihu a teď z toho profiluje....

11.08.2024 3 z 5

Nestydaté plavky Nestydaté plavky C. D. Payne

Pokud není nic jiného po ruce tak se to přečíst dá. Oddechovka na lehátko k moři.

15.07.2024 3 z 5

Cirkus svobody Cirkus svobody Sue Smethurst

Beru to spíše jako vzdělávací četbu. Tohle byla hodně dlouhá cesta...

30.03.2024 5 z 5

Rudá špionka Rudá špionka Elizabeth Blackwell

Souhlasím, čte se to krásně. Četba na jeden max dva dny. Ovšem čekala bych větší detail a více o činnosti špionky.
Přeskočilo se v dějí spoustu let.

23.03.2024 3 z 5

Dům v plamenech Dům v plamenech Bonnie Kistler

Nakonec to bylo hodně zamotala. Po prvních stránkách to vypadá jednoznačné, ale kdepak.

21.03.2024 5 z 5

Sto roků Lenni a Margot Sto roků Lenni a Margot Marianne Cronin

Neuvěřitelné jak ten příběh lehce plyne. A vy chce vědět více a více i když tušíte jak to asi skončí.....

28.02.2024 5 z 5

Malý Gatsby a Carmen z Chodoriva Malý Gatsby a Carmen z Chodoriva Michal Viewegh

Nechce se mi tomu říkat kniha. Trochu delší povídka prečtená za jedno odpoledne. Pokud se nudíte a nemáte co dělat. Ok. Ale existuje mnoho zajímavějšího.

20.11.2023 2 z 5

Chlapec, který viděl Chlapec, který viděl Simon Toyne

V jednu chvíli mi došlo o co jde. Ale kdo je Solomon je stále v mlze.

18.11.2023 4 z 5

Ochránce Ochránce Lee Child

Tentokrst mi to přišlo hrozně prekombinované

04.11.2023 4 z 5

Květ smrti Květ smrti Anne Mette Hancock

Překvapily mě negativní kritiky. Já to přečetla jedním dechem. Dle mého to mělo fakt spád a těch stránek nebylo mnoho

14.09.2023 5 z 5

Blues Mrtvého muže Blues Mrtvého muže Ray Celestin

Souhlasí, že je tu více dějových linek. Ty se na konci krásné protnou. Úplné wow to není, ale čtení na dovolenou to je.

11.08.2023 4 z 5

Místnost 19 Místnost 19 Marc Raabe

Výborně se kniha čte, ale ten konec. Mám více otázek než odpovědí.

30.07.2023 5 z 5

Nevěřte tomu Nevěřte tomu Charlie Donlea

Četlo se to dobře, a rozhodně jsem nevěděla kdo je vrah nějak moc brzo. Konec je dost otevřený.

09.06.2023 4 z 5