Vlaďkaa4 komentáře u knih
Nevim uz tyden se s knizkou trapim. Odkladam ji, treba k ni dospeji. Zatim zadne nadseni nechapu, nehodnotim .....
Super. Nejradsi mam Reacherovi uvahy a hodnoceni situaci. Plny pocet hvezd
Od poloviny knizky jsem ji nemohla odlozit a musela docist. Velka pravda, to jaci jsme z nas udelalo okoli????.
Pro me naprosto nepochopitelny zpusob uvazovani. Davala bych to jako povinnou cetbu. Vsem kterym se nechce premyslet vlastnim rozumem a zodpovednost za sve ciny prehazuji jinam.
Je videt, ze krev neni voda a obcas clovek veri protoze chce a prehlizi dulezita fakta. Vztah Mirka a Evy.
Tak to byl mazec. Kdyz uz jsem si myslela, ze se to neda vic zasmodrchat zase tam neco pribylo. Jen jsem z tech lidskych povah trochu smutna. Ovsem kniha se cetla jednim dechem.
Zaverecny dil serie trech knich. Kazda z nich byla dobra. Vzdy tam jsou 2-3 dejove linie. Orietace v nich mi trvala skoro do poloviny knihy, ale pak uz jsem ji neodlozila az do precteni. Za me skvele.
Nejak nevin co napsat, hodnotit neco co ma pres 100 stran a prectete to za dopoledne. Obcas jsem se zasmala. Ale kdyby byl prvni a druhy dil jeden. Nic by se nestalo.
Hodne dobra odychovka od detektivek. Cesky humir v plnem nasazeni.
Na knizku jsem se tesila jako na humorny roman ze zivota zasazeny, do me oblibene Moravy. To v podstate je ovsem ve dvou tretinach knihy uz mi moc do smichu nebylo. Nechci ji srovnavat s jinymi tituly od autorky. Za precteni urcite stoji. Jen pak nevite, zda jsou ty slzy od smichu nebo beznadeje. Ovsem oboji do zivota patri.....
Zdanlive nesouvisejici pribehy a postavy se samozrejme na konci knihy protnou. Pro me byla v knize popsana naprosto fascinujici touha a schopnost zit zdanlive drobne divky. Fantazie autora je bezbreha. Kniha urcite stoji za precteni.
Dalsi dil s komisarkou Erikou o nebezpeci internetove seznamky. Skvele se to cetlo. Uvidime co bude dalsim tematem.
Hledani neceho dlouho ztraceneho, rada o tom ctu. Vzdy me zajima co bude ten pravy poklad a jsem zvedava jak to autor vymysli. Podoba s jistym dilem je v tomto pripade jasna,ale to vubec nemeni nic na tom, ze se to skvele cte, ma to spad a i nejake to prekvapeni tam je. Super
Obchod s lidmi, prostituce, vykoristovani. Nejspis nejsem jedina, ktera fandila "spatne strane" a verila ze bozi mlyny melou. Tentokrat tu nejsou tak detailni hororove sceny. Nebo uz jsem si zvykla. Urcite doporucuji.
Pruvodce jednim zivotem, ktery neni uplne bezny a hlavni hrdina se nechce smirit s tim co mu osud nastavil. Uzavreni kruhu je od jisté chvile predpokladané. Jsem zvedava na dalsi knihy. Oddechova kniha pro dlouhe zimni vecery. Muzu urcite doporucit.
Velmi ctive, do poloviny jsem byla napnuta co z toho bude. Konec mi prijde hodne pritazeny za vlasy. Tohle nebude muj oblibeny autor.
Skvele se to cetlo. Ale konec hodne pritazeny za vlasy. Takze o hvezdicku mene
Cetla jsem skoro pred 20 lety, a kniha me nadchla. Ted zase precteno jednim dechem. Zajimave bylo jak jsem si postupne vybavovala dej. Jsem zvedava zda to same bude za dalsi 20 let????