Vlasta155 komentáře u knih
Opravdu jsem se zasmála. Je to velmi příjemná oddechovka.
Silný krásný příběh, který rozhodně stojí za přečtení. Pro milovníky zvířat jako vyšité!
Krásně napsaná knížka, která chytne za srdce. Autorka musí být laskavý člověk s velkým srdcem. Moc ráda si přečtu i další knížky od ní.
Byla jsem opravdu mile překvapená. Knížku jsem si přečetla na doporučení kamarádky a rozhodně nelituji.
Paní Ivanka Devátá musí být moc prima ženská, citlivá, takovým zvláštně elegantním způsobem vtipná, musí být radost ji znát. Mám ráda její knihy.
Jsou knížky, ke kterým se čtenář vždycky bude vracet a tohle je jedna z nich. Sice trochu retro, ale to jí nijak neubírá na kvalitě humoru. U mě má výsadní postavení v knihovně.
Vtipy pana Kantorka jsou prostě nepřekonatelné!
Musím přiznat, že film mě navnadil k přečtení knihy a pak jsem byla trochu zklamaná. Ačkoliv je to většinou naopak, tentokrát se mi líbil film mnohem víc.
Krásný příběh, člověk má pocit, že je přítomen v zámku a všechno, co se děje, vidí svýma očima. Moc pěkné popisy prostředí.
Příjemná knížka, ze které si člověk může udělat obrázek o tehdejším životě na ostravsku. Kniha, ve které autorka vzpomíná na svého zesnulého muže a snaží se vypsat ze svého žalu. Mně osobně se knížka moc líbila.