Vlaštovka0

Jedna z nejlepších knížek, co jsem četla. Úplně mě dostala!

Naprosto skvělá kniha. Takový žánr většinou nečtu, ale tahle mě opravdu dostala. Doporučuju!

Hodně odpočinkové čtení. Přidejte mi, že se tam nic moc nedělo a připomínalo mi to spíše slohovku do školy.

Naprosto skvělá knížka. Můžu jen doporučit!

Oddechové čtení. Hlavní hrdinku si buď oblíbíte, nebo ji nemáte rádi. Mě příliš nesedla, ale kniha mě bavila.

Příjemné nenáročné čtení. Líbí se mi, že je to napsáno z pohledu autisty s jeho pocity a strachy. Ideální oddechová knížka.

Povídky zajímavé, ale musela jsem se na text hodně koncentrovat. Docela náročná knížka na četbu.

Zvláštní, šokující, ale i zábavná knížka. Hodně se točí kolem sexu. Ať už se jedná o dvanáctiletou holku, která se oddává svému šedesátiletému manželovi,nebo o zoofilii... Místy jsem byla opravdu znechucená, ale knížka mě i přesto bavila.

Knížka byla fajn a inspirativní. Škoda jen, že tak krátká.

Skvělá knížka. Ideální čtení pro chvíle pohody a odpočinku. Od autora jsem četla 7 knížek a jsem vždy spokojena.

Skvělá kuchařka. Je taková, jakou je italská kuchyně- jednoduchá. Líbí se mi, že v této kuchařce stačí pár ingrediencí, na rozdíl od jiných kuchařek, kde je surovinama popsána i celá stránka. Rozhodně doporučuji.

Naprosto skvělá kniha! Od první chvíle jsem se od ní nemohla odtrhnout.

Ráda čtu oddechové knihy o Francii a Itálii a tahle se mi zrovna moc líbila. Zaujalo mě autorovo zápálení do výsatby vinic a péči o ně. Je mi jasné, že některé pasáže si autor přibarvil, ale přesto to bylo skvělé čtení a můžu jen doporučit.