vlkove komentáře u knih
Krásně udělaná kniha. Ocenila bych kdyby k většině ,,kouzel,, šly využít více běžné věci.
Pěkná knihy. Napřed je vždy 4-5 stránkový popis znamení a pak postupně cca 1 strana o daném znamení a vztahu s jiným znamením, např. beran-rak, ryba-býk...
Výstižné, žádná omáčka. Točí se okolo vztahů a sexu.
Víme to všichni a slyšeli jsme to už tisíckrát v různých formách a podáních. Za vším je láska.
Mnohé učení to nazývají různě, ale všichni se snaží řici totéž.
Neuškodí si některé věci opakovat pořád a pořád dokola.
Pěkný průvodce. Obsahuje mnoho informací, které jsem nevěděla.
Vizuálně je kniha krásná, obsah mě nijak neoslovil. Je vidět, že se autor vypsal z tíživých myšlenek.
Louise L. Hay měla dar, její knihy mě vždy dostanou do skvělého rozpoložení, doporučuji všem, a to i stejným skeptikům jako jsem já.
Moudry nabitá kniha, která pomůže člověku uvědomit si mnoho věcí. Oceňuji rady na postupy jak se zbavit stresu, jak zapečetit své dveře, jak se nabít, ochránit, zbavit se hněvu... Drobné a absolutně nenáročné postupy, které mohou člověka posunout a pomoci mnohé věci si uvědomit a vyřešit.
Musím řici, že tato kniha je tedy oříšek. Základem je, že když řekneme to špatné, měli bysme říci i to dobré. V knize mi vlastně autorka sdělila, že budu boubelatá, nemám moc dobré vyhlídky a stejně nejspíše zůstanu sama. Knihu jsem četla spolu s kolegyní v práci a ta z toho byla taky mírně rozhozená. Na stejné téma jsem viděla a četla mnoho knih a tato je z nich opravdu nejhorší.
Krásně zpracovaná a jednoduchá kniha. Základní informace o krystalech, jejich výčty, vlastnosti, práce s nimi... Vše potřebné o tématu na jednom místě.
Když vezmete příběh a postavy ze série Stmívání, přidáte jejich rozbor vztahů a pošlete je mezi nás lidi do reálného světa, tak může vzniknout tato kniha. Proč ne, příjemné překvapení. Vlastně taková sonda do tématu jakého si k sobě hledat partnera, jak se mít ráda a co vše netrpět dobrovolně ve vztahu. Mohlo to být o 150 stran kratší, ale jsem spokojená.
Nevšední pohled do mystického světa, zajímavý obor, říkám si proč ne. V knize je popsám postup výpočtu a výčet a význam jednotlivých čísel.
Kniha je zbytečně odborně psaná a uvádí minimum příkladů. Na stejné téma se dají najít mnohem lepší knihy, tuhle bych nedoporučila.
Autorka je opravdu úžasný člověk. Tuto knihu beru jako doplnění knihy Miluj svůj život, která je pro mě klíčová. Až na některé kapitoly, které se mě netýkají (např. stáří), jsem se čtivem moc spokojená.
Na mě je to zbytečně brutální. U knih hledám spíše relax a ne pocuchané nervy.
Zajímavá kniha. Hodně neobvykle rozebrané znamení. Příklad otázek: Jaký je šéf ve znamení lva? Jaký bude střelec milenec? Jaká je panna kamarádka? Jak zaměstnance ve znamení býka motivovat?
Kniha není na souvislé čtení ale na občasné nakouknutí do odstavců, které vás momentálně tíží.
Určitě netradiční pohled na znamení zvěrokruhu. Já knihu sehnala za pár desetikorun a nemohu si tedy vůbec na nic stěžovat.
Kniha k doplnění sbírky, zajímavé informace, pěkné fotografie. Přiznám se, že podobné knihy spíše prolistovávám a náhodně se začtu.
Krásná kresba a povedená dějová linka. Oceňuji vykreslení pocitů Catgirl.
Moc pěkné doplnění filmu. Krásné fotografie, trocha textu a nějaká ta zajímavost. Za mnou vydaných 150 Kč, ideální doplnění pro volný čas, nelituji.
Moc pěkná kniha napěchovaná fotografiemi a informacemi.