VNI komentáře u knih
těžko se čte, ale velice zajimavé. Kdyby výklady přeložil do současného jazyka s možností přečíst si taky původní zápis, bylo by to dle mne ještě čtivější.
tuto knihu jsem už 2X začala číst nedočetla.
Kniha napomáhá jak pochopit jeden druhého.
Překrásné, napomáhající k relaxaci a uklidnění, zlepšení kreativity a jeného myšlení, otevírající nové. Kupte si kvalitní pastelky i klidně pastely a dejte se to toho. Dívala jsem se na jiné podobné ale ty nebyly tak krásné. Oslavující přírodu. Respekt a lásku k přírodě.
četla jsem to na dvakrát a pak to vzdala asi v druhé půlce.
Když jsem knihu četla nechápa jsem jako puberťák psycholgii a lidské vztahy. Tenkráte mi pomohla.
Velice poutavá a prospěšná kniha. Dívá se na trauma zase trochu jinak. Kdo si sáhne do duše a chce ze svými démony něco dělat. Tak tady je cesta.
Někdy zajímavé typy na cestování. Připomíná naši krásnou zem. Možná jsem čekala ještě trošku víc.
Již v začátku čtení mne kniha zaujala a to se mi poslední dobou nestávalo. Musela jsem u jiných knih přečíst alespoň 60 stran abych ji chtěla vůbec číst. Což není příjemné. velice zajímavá kniha, přišla mi dobrá pro dospělé publikum. I ženy i muže. Závěr byl náhlý, přímý. A překvapil v dobrém. Kniha se dá přečíst zachvilku. Nenajdete zde zbytečné popisování. Romantika, sex a vztahy. Také záhady i tajemno visí ve vzduchu. Teším se na pokračování. I když je pravdou, že se kniha více mohla zaměřit na vztah z Natanielem. Více se zaměřuje na vztah současného přítele.
Dle mne byl první díl knihy lepší. Toto pokračování není zlé, ale žádná zář. Not great not terrible :) Vlastně vše je postaveno na tom že dva milující lidé mají svá traumata a strachy tím nedokáží spolu komunikovat a dostávají se do větších problémů. Pokud v poslední 3 knize se to naučí tak to bude příjemné překvapení. Zde může člověk vidět jak každý z partnerů a jejich blízkých má nějaké negativní vlastnosti a pak to vyústí v nějaký problém. Pro mladší dobré./jako ponaučení/ Pro mě už pouze průměr.
Velmi zajímavé představy budoucnosti. Budoucnost nevypadá zrovna dobře. Tedy působí na mne jako negativní. A ten nádech ve mě zůstal. Styl psaní je velice podrobný. Dlouhé popisování není pro mne. Budoucnost jistě potřebuje popsat, ale nenechává tolika představivosti. Těžké čtení žádná oddychovka.
Kniha je perfektní. Stále z ní čerpám. Cvičení 3 až 4 týdně 20 až 30 minut. Cvičení s vlastní vahou týmto tempem a to úplně stačí. Žádná posilka na hodinu 3X týdně. Takže úspora času. Výsledky jdou vidět poměrně rychle.
Kniha je nadčasová, dá se číst dokola pro připomenutí "životních pricipů". Toto by měla být povinná četba. Velice poutavá část interview s ďáblem. Pan Hill měl větší vnímání nebyl materialistou, proto dokázal vytvořil dílo, které promlouvá.
Zdravé msání uplně jinak a lépe. Otevírá obzory.
Perfektní kniha na každý den pro zdravější život. Doporučím od paní autorky nejnovější knihu, která upravuje a doplňuje z této starší knihy.
Praktická kuchařka pro každodení použití živé stravy. Klidně by těch receptů mohlo být více. Fotografie k receptům.
Těžká kniha plná faktu. Odposlechů. Ale je dobré vědět jak to tu chodí.
krásná vzpomínka na dětství, přečtu ji svým dětem. Staré báje nejsou výmyslem ale cenými ději, které je dobré nezapomenout. Řekové byli mnohem dál než s imyslíme dnes. Nebyli to jen lidé zahalení do přehozené látky a sandálů. Mnoho z jejich doby funguje do dnes.