voody99 komentáře u knih
No.... Musím říct že pro mě byl druhý díl tak nějak zklamání ,oproti prvnímu dílu kterých velmi povedený.
Je konec..... Za šest dílů každý z nás spolu s Kellenem a jeho přáteli prožil mnoho dobrodružství a hlavně jsme viděly jak Kellen vyrostl s chlapce v může.
Tohle bylo opravdu pěkné zakončení série.
Přiznám se že jsem někde v půlce knihu chtěla odložit. Neboť netuším kde se mezi první z a druhým dílem s Persefony stala taková drama queen na facku a když po xté četla o společném vyvrcholení měla jsem tik v oku. Ale druhá půlka byla podstatně lepší.. Více Herma více Apolóna trochu větší pohled do chodu Hádovi říše. Konec velmi zajímavý což mě určitě donutí číst další díly. Celkově se mi to prostě líbí.
Popravdě přiznám že jsem měla na začátku trochu strach, neboť je to jiný Riordan než na kterého jsme zvyklí. Ale strach nebyl na místě. Bylo to ÚŽASNÉ. Čtivé, napínavé plně skvělého dobrodružství až do konce. Jsem strašně moc zvědavá zda tohle bude mít pokračování.
Dávám slabé 4* jelikož mám pro tuhle sérii slabost. Bohužel asi jsem o knihy čekala daleko víc. :-\ Za mě jí chybí ten šmrnc co měla série Divotvůrcu. Škoda. Ale další díl jsi určitě přečtu. ;)
Tohle bylo krásné pohlazení po duši jak roztomilým příběhem tak krásnými ilustracemi.
Byť už jsem na tohle vážně stará moc se mi to líbilo.
Velká škoda že nejsou všechny mopsi příběhy jako ebooky.
Byla jsem velmi zvědavá, jelikož autorka je milovnícemi fantasy velmi chválena.
Za mě oprávněně. Kniha je krátká čtivá a děj ubíhá. Jsem opravdu moc spokojená a jednu hvězdu si nechávám do zásoby, přece jen mě čeká dost dílů.
Popravdě jsem se v téhle knize asi 80% nudila.
Škoda , kniha mohla být daleko lepší.
Dala bych i 3* ale dávám dvě jelikož tzv. Sesterstvo které je na řeckých základech ale pak tam autorky dají římské bohy.
Krásná kniha plná kouzel, hezkého přátelství a opravdu hezkých ilustrací.
Těším se na další díly a doufám že u nás vyjdou opravdu všechny.
Musím říct že tahle kniha mi vážně sedla. Jsem spokojená. Gavriel byl úžasný }:‑)
Ovšem ten konec mě lehce vyvedl s kolejí.
Holly prostě umí ať píše o chladných dívkách, vílím světě či kouzelné škole.
Chtěla jsem nějakou kratší knihu proto tahle. Musím říct že po prvních pár kapitolách jsem si říkala co má jako být. Ovšem když královny vyrazili do Paříže tak začla zábava u které jsem se i posmála.
Lehká , krátká kniha co zabaví.
Skvělé, skvělé , skvělé ..... Už se velmi těším co přinese další díl.
Nejzářivější noc je krásné zakončení krásné série.
Já osobně doufám že nám nakladatelství umožní jsi přečíst další příběhy s Dračí Školy.
Mě se to prostě líbilo. Knihu jsem sice četla déle než normálně ale to bude mnou. Musím přiznat trochu jsem zápasila s jmény bohů a jazykem ale kniha celkově byla velmi dobrá.
Doufám že nakladatelství King Cool nás nenechá na holičkách a brzy bude další díl. ????
Absolutně nechápu proč nakladatelství Laser tak dlouho trvá vydat celou tuhle série. :(
Musím říct že Spoutávač o proti třem předešlých je jiný. Kniha bavila ale něco jí tam chybělo a musím uznat že to zřejmě byl kočkoveverčak.
Za mě 4,5 ⭐