vorlice28 komentáře u knih
Moc hezky napsaná kniha. Člověk se dozví, jak v těchto zemích ženy žijí. Je to pro nás až neuvěřitelné, nepřípustné. Příběh Rany je úžasný v tom, že se jí podařilo ze své rodné země utéct a začala nový život. Byla moc statečná a měla velké štěstí na lidi kolem sebe, kteří ji pomohli. Spousta jiných žen bohužel takové štěstí nemá. Doporučuji knihu přečíst.
Knížka se mi líbila, taková milá oddechovka se šťastným koncem. Jako v pohádce :-)
Přečteno jedním dechem, skvěle napsané. Tuto knihu by si měla přečíst dnešní generace, aby věděli, jak dobře se mají. Rozhodně doporučuji!
Kniha se mi velice líbila, příběh ze života. Doporučuji!
Super kniha, bavila jsem se od začátku do konce. Moc fajn oddechovka. Doporučuji!!!
Úžasná kniha, skvělý příběh. Velice doporučuji a už se těším na další knihu.
Skvělá kniha. Dlouho jsem nad příběhy žen přemýšlela. Doporučuji!
Moc hezká knížka, četla se jedním dechem. Pěkný příběh. Velice doporučuji!
Kniha se mi velmi líbila. Čtivá, napínavá. Naopak film mě velice zklamal.
Úžasná kniha. Velice silný příběh. Po dočtení jsem nad knihou ještě dlouho přemýšlela. Rozhodně se k ní ještě někdy vrátím.
Úžasná kniha. Při čtení jsem se smála a na konci i brečela.
Knihu jsem přečetla velice rychle, protože mě zajímalo, jak to dopadne. Četla se dobře, ale bylo to až moc zdlouhavé....Konec by se mi líbil víc popsaný a rozebraný.
Úžasná kniha, skvělý propletený příběh. Pohltila mě hned od první stránky a nemohla jsem se od ní odtrhnout!