vsechnonebonic vsechnonebonic komentáře u knih

Kopretiny pro zámeckou paní Kopretiny pro zámeckou paní Stanislav Rudolf

Jako malá holka jsem viděla film, když jsem chodila do první třídy. Od té doby jsem věděla, že budu průvodkyně jako Kateřina z Krabonoše.... jo, zadařilo se. Po mnoha letech se mi naivní dětský sen splnil. :-) Miluju film a ráda se čas od času vrátím z nostalgie i ke knížce.

08.10.2019 5 z 5

Komu straší ve věži Komu straší ve věži Marie Rejfová

Další " příjemná" knížka od mé oblíbené autorky. Opravdu mě baví. Je to pro mne příjemné pohlazení po duši. Sáhnu po knížce, když mám nějaké trápení, když chci uniknout od stále stejných každodenních starostí...

07.10.2019 5 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

Opět knížka od mého oblíbeného autora, která nezklamala. Těším se na další :-)

04.10.2019 5 z 5

Hledám manžela…děti vítány Hledám manžela…děti vítány Alena Jakoubková

Potřebovala jsem knihu na odreagování. Změnit žánr. Nějakou jednohubku, u které bych se pobavila a snad i zasmála. Knihu jsem dočetla, to ano, ale děj byl tak........neskutečný, zámek, peníze, bezva práce, kde nic nebyl problém, jak každý dostal to, po čem toužil.... hm... :-)

18.09.2019 2 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Za mne spokojenost. Nejdříve jsem knihu odložila, ale jeden deštivý víkend jsem ji zase vytáhla z knihovničky a přečetla. Ne, že bych se k ní někdy vracela a četla znova, ale strávila jsem čtením dva příjemné dny.

10.09.2019 5 z 5

Jako zabít ptáčka Jako zabít ptáčka Harper Lee

Ke knížce jsem se dostala náhodou. Po dlouhé době je to opět hooodně silná knížka, kterou jsem přečetla. Opravdu doporučuji. Je v ní mnoho velkých myšlenek.

15.07.2019 5 z 5

Kruh Kruh Bernard Minier

Moje první knížka od autora, ale rozhodně není poslední. Ráda si přečtu další.

20.06.2019 4 z 5

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Spokojenost. Autorka opět nezklamala a já si její novou knihu opravdu ráda přečetla.

31.05.2019 5 z 5

Láska pro samouky Láska pro samouky Barbora Šťastná

Kniha splnila očekávání. Krásná oddechovka na dva víkendové dny. Občas jsem se zasmála i nahlas.

31.05.2019 5 z 5

Čarodějnice Čarodějnice Camilla Läckberg

Moje první knížka od této autorky. Rozjezd byl pomalejší. Měla jsem pocit, že se ve všech těch postavách ztrácím, ale pak se mi četla velice dobře.

26.05.2019 5 z 5

Hortenziová zahrada Hortenziová zahrada Marie Lamballe (p)

Na knihu jsem se těšila, ale bohužel jsem ji odložila. Souhlasím s tím, že historická linka fajn, současnost nuda. Třeba se ke knížce někdy vrátím...

12.05.2019

Světla zimní noci Světla zimní noci Pam Jenoff

Příběh z doby 2. světové války, odehrávající se v netradičním prostředí cirkusu se mi líbil. Dvě tolik rozdílné ženy, které svedl dohromady osud. Napínavá četba až do poslední stránky.

25.04.2019 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Dočteno... Mylím, že ke knížce se již vracet nebudu, ani ji nedokážu doporučit, protože mne samotnou opravdu ničím neoslovila. Překombinované. Přistihla jsem se, jak přeskakuji odstavce, abych byla už nakonci.

21.04.2019 2 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Přečteno za víkend. Kniha mě bavila od první do poslední stránky. Má spád. Těžko se odkládá. Těším se na další :-)

24.03.2019 5 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

První seznámení s autorem a jsem nadšená. Knížka mě bavila od začátku do konce. Hned jsem od autora zakoupila další knihy.

24.08.2018 5 z 5

Zlomení andělé Zlomení andělé Gemma Liviero

Knihu jsem otevřela dnes odpoledne. Přečtena již polovina knihy. Přes slzy občas nevidím, ale něco mě nutí číst stále dál a dál. Souhlasím s předešlými komentáři - pro mne je to také jedna z těch "nejsilnějších" knih, které jsem četla, která vás vtáhne do děje, nutí vás přemýšlet a zůstane s vámi ještě dlouhé poté, co ji dočtete.

04.04.2018 5 z 5

Putování Hrocha aneb cesta za Fénixem z Prahy na Horní hrad Putování Hrocha aneb cesta za Fénixem z Prahy na Horní hrad Petr Hroch Binder

Dostala jsem knihu od autora i s věnováním. Moc se mi líbila. Sáhnu po ní vždy, když mám chmury. Spolehlivě mě rozesměje.

18.01.2018