Vysky komentáře u knih
Knihá mého dětství, kterou jsem v nedávné době opět přečetl. U této knihy chvíli trvá, než se člověk začte, ale pak to stojí zato. Už jako malý kluk jsem obdivoval vynalézavost a inteligence pana Cyruse Smithe a jeho společníků. Pro milovníky robinzonád je tato kniha uplně stvořená. Za mě 4 hvězdy.
Kniha se mně velmi líbila. Styl kterým kniha je napsána je mi velmi sympatický a sedí mi. Při četbě člověk narazí na hromadu krásně řečených věcí, citátů a nebo krásných okamžiků. Kniha není jen o přátelství, ale je to takový průvodce myšlením mladého středoškoláka Charlieho, který myslí opravdu hodně..... možná až příliš. Kniha si udržela mojí pozornost po celou dobu četby. Můžu tvrdit, že jsem nenarazil ani na jednu část knihy, který by mě nebavila. Abych to shrnul, knihu doporučuji úplně všem, je vhodná pro mladší i starší čtenáře pro náročné i nenáročné čtenáře. Přeji příjemné čtení
Knihu jsem začal číst kvůli jedné, pro mě velmi důležité osobě. Postupem času už jsem knihu četl proto, ze mě prostě zaujala ona sama. Příběh je vyprávěn skrze mladou a nevinnou dívku Čiperu ,příběh vypovída o sociálních problémech v USA v první polovině dvacátého století. Zejména kniha poukazuje na rasismus a diskriminaci. Na knize se mi moc líbilo, že zde vystupovali osoby, s nadcasovymi názory a myšlenkami, které se z větší části shodovaly s těmi mými. Knihu bych spis doporučil pro mladší ročníky, ale i staršímu čtenáři tato kniha může hodne dát.
Co dodat, prostě nadčasová bomba. Zábavné chvilky střídají chvíle napětí. Trochu akorát problém se do knihy začíst, tak do 50 stránky. Nyní mě čeká serie Pan prstenu
Lehké, nenáročné, zábavné čtení. Na knihu se člověk nemusí moc soustředit, proto je to ideální čtení například do školy, MHD apod..
Knihu jsem četl v poměrně mladém věku a udělala na mě obrovský dojem. Vyvolala ve mě vlnu velmi intenzivních pocitů. Měl jsem nutkání přemýšlet o knize i po jejím přečtení. V té době se mně kniha velmi líbila a mohu ji jen doporučit.
Úžasná fantasy kniha, určitě patří mezi jednu z mých nejoblíbenějších. Sice jsem se při čtení občas ztrácel ve jménech a místech, ale pořád mám z této knihy velmi dobré zážitky. Na konci knihy je rejstřík jmen a titulů, nedoporučuji ho číst předem, protože některé věci spoileruje dopředu a o to asi nikdo nestojí. Tloušťka knihy je velmi vítaná, klidně bych uvítal kdyby byla ještě tlustší.
Miluji fantasy svět této knižní serie a tuto knihu jsem zhltl jedním dechem .Pro fanoušky fantasy vřele doporučuju. Už jsem za svůj život přečetl poměrně dost fantasy knih, ale žádná nepřekonala tuto knihu a její další díly.
Zajímavá a nenáročná kniha. Do MHD nebo na přestávku do školy podle mě ideální. Kniha má několik kapitol, většina z nich mně přišla zábavná až vtipná. Opravdu lehke četení.
Velmi povedené dílo. Knihu jsem ve svém dětství četl několikrát, dokonce jsem jí měl u maturity. Kniha je už od prvních několika stran čtivá a napínavá. POZOR SPOILER: Kniha bude čtenáře postupně provázet Robinsonovým životem na opuštěném ostrově a také jeho zachránou a návratem domů.
Miluji fantasy svět této knižní serie a tuto knihu jsem zhltl jedním dechem (asi za dva dny). Moje očekávání nezklamala, spíše naopak. Pro fanoušky fantasy vřele doporučuju. Aby byl požitek z knihy stoprocentní, je vhodné mít přečtené předešlé díly série...
Jedna z mých nejoblíbenějších knih během mého mládí. Kniha působila tajuplně a některé části dokonce hrozivě. Kniha si dokáže udržet čtenáře a je velmi čtivá. Téma přátelství a plnění chlapeckých snů je v knize klíčové. Knihu mohu doporučit nejen mladším čtenářům, ale i starším.
Velký rozdíl oproti předešlým dílům této triologie. Za mě byl tento díl nejlepší. Četl se už poměrně snaze, oproti prvnímu dílu. Příběh je napínavý a dokáže si udržet pozornost čtenáře. Tato kniha se čte velmi dobře, dokáže pobavit, ale i překvapit. Konec byl trochu předvídatelný, ale to vůbec knize neubírá na její kvalitě. Kdo má rád fantasy, tak by si ji měl určitě přečíst.
Moje první kniha podobného žánru, byl jsem mile překvapený. Četlo se to dobře, nemusel jsem se nutit, občas jsem nějaké moudro musel přečíst dvakrát, třikrát, abych si z toho dokázal vzít to, co autor pravděpodobně zamýšlel. Myslím, že mohu říci, že kniha změnila můj pohled na některé věci. Určitě si přečtu i další knihy od tohoto autora, beru to jako takový poznávací výlet do mysli člověka.
Kniha není sama o sobě špatná...ale mě docela často nudila a občas jsem se i musel přemlouvat, abych knihu dočetl. Nicméně pro lidi, kteří mají rádi romantické příběhy je tohle ideální kniha.
Super, přijde mi, že knihy jsou díl od dílu lepší a lepší
Tento kousek jsem četl brzy poté co poprvé vyšel v mých 10 letech a pamatuji si, jak mě kniha zaujala, ale nejen svým obsahem, ale také po vizuální stránce. Komiks byl velmi hezky nakreslený. Kniha je ale mnohem lepší, co si budeme povídat
Kniha mého dětství. Mohu jen doporučit, spíš tedy pro mládež, ale i dospělý člověk se u této knihy dokáže zabavit. Kniha obsahuje mnoho přínosných a zajímavých informací.