whiolet komentáře u knih
V druhé knize se děj celkem dost vleče a to z mého pohledu ubírá knize na atmosféře. Neskutečně mě tu štval vztah Mal-Alina. Čekala bych víc romantické linky a nebo raději nic.
Jsem zvědavá co přinese třetí díl.
Pomalý děj, nudné rozhovory, nesympatické postavy a nezajímavý příběh. Tak bych shrnula tuhle knihu.
Byla to jedna nekončící nuda, pořád jsem čekala na nějaký velký zvrat,ale vrah byl prozrazen skoro už na začátku knihy a nic závratného se nedělo.
Nechápu ty negativní komentáře,protože já byla naprosto nadšená z této knihy a hned jdu číst pokračování.
Příběh mi matně připomněl Gaimenovo PodLondýn,ale na rozdíl od jeho knihy byla tahle nápaditější, živější a daleko více také zábavnější.
Lila i Kell jsou pro mě sympatické postavy a velmi rychle se mi dostaly pod kůži. Příběh se četl tak snadno až mě mrzelo, že je konec :)
Nuda!
Pořád jsem čekala na nějaký velký zvrat a víte co? Žádný se nekonal. Kniha byla nudná a nezáživná.
Tohle je opravdu jedna z nejslabších knížek této autorky :/
Gratuluji! Tak málo uvěřitelnou knihu už jsem dlouho nečetla!
Dvě sestřenice si prohodí na několik let partnery, okolí to skvěle toleruje a tím nereálným činům v této knize ještě neodzvonilo ba naopak!
Postava Becky je tak nesympatická, že kdykoliv se objevila na scéně měla jsem chuť jí vrazit facku!
Nevím jestli se autorka snažila za každou cenu "šokovat" nebo ze čtenáře udělat jen blbečka co sežere úplně všechno,ale tahle kniha byla prostě ztráta času.
Moje první setkání s touhle manželskou dvojicí a byla to teda psycho jízda!
Výborné čtení, které kdybych mohla, přečetla bych za jediný den a to má prosím kniha cca 530 stránek.
Moc mě to bavilo a těším se na další díl.
Příběh je zasazený do dnešní doby a tím se vytratila originalita celého Ymslandu a jeho lidí.
Setkáváme se s Graalem a s Naiellem a zjišťujeme, že nic není takové jak jsme si mysleli.
Rime mezitím zmagořil a Hirka je v našem světě bezmocnější a ztracenější.
Upřímně, několikrát jsem se do čtení musela přímo nutit a Plíseň se pro mě stala velkým zklamáním. Jsem z toho nějaká rozčarovaná a o to víc mě zajímá jaký bude třetí díl.
Na knihu jsem se opravdu hodně těšila a jsem ráda, že mě nezklamala.
Ze začátku jsem se v knize moc neorientovala,ale pak mě přímo vtáhla do sebe já nebyla schopná přestat číst.
Konečně fantasy kniha, která stojí za přečtení!
Pořád jsem si říkala, proč je ta knížka, tak dobře hodnocená, když já se s tím už od začátku,tak hrozně peru,ale víte co? Pak se to rozjelo a že to byla jízda!
Výborně napsaná knížka, která mě vtáhla do gangsterského světa.
Těch pět hvězdiček si vážně zaslouží.
Jednoduše napsaná kniha, která sobě skrývá velké téma a tím je chování jižanských Američanů vůči Černochům.
Kniha vás nechá přemýšlet a dojít i k vlastnímu názoru a to za pomoci dětského vyprávění, které je upřímné a vtipné.
Výborně napsaná kniha, která se právem řadí mezi Americkou klasiku.
Díky velkým písmenkům a relativně krátkým kapitolám se kniha četla velmi rychle. Není to žádné náročné čtení ani bůhví jak originální,tudíž opět nechápu proč je to označeno nálepkou bestseller.
Nakonec kniha vyústila v zajímavý konec, který jsem nečekala, zde totiž platí pravidlo nic není tak ,jak se na první pohled zdá.
Umím si živě představit, svět, který je propojen s virtuální realitou a zmagořené příznivce, kteří nikdy nepochopí, že ne všichni chtějí takto žít.
Kniha přišla se zajímavým tématem, byla čtivá místy až groteskní (jsem smutný, že jsi nepotvrdila pozvánku na mojí party....Cítíš se tu dobře, Mae? Co pro tebe můžeme udělat, aby jsi se cítila lépe atd.)
Hlavní hrdinka mi však v půlce knihy začala silně vadit a její někdy nepochopitelné jednání mě vytáčelo,ale chápu autorův záměr, kde se mělo názorně ukázat jak tahle ideologie dokáže změnit myšlení...
Co bych vám o téhle knize mohla napsat?
Při jejím čtení jsem se smála i brečela zároveň.
Bylo to milé čtení, takovým tím nenásilným stylem psaní a já se při ní díky tomu neskutečně bavila.
Další skvěle napsaný díl ze série o oddělení Q.
Kniha byla napínavá, postavy více než sympatické (chudák Nete doplatila na špatné lidi ve svém okolí).
Carl jako vždy hýří sarkasmem a Asad vždy dokáže překvapit svým jednáním.
Mám ráda "hrabání" se v rodinné historii a tahle kniha byla díky příběhu z roku 1944 velmi zajímavě napsaná.
Ze začátku jsem o ní,ale trochu pochybovala, jelikož jsem nevěděla zda zrovna tento příběh mě může zaujmout ,avšak kniha se každou stránkou více a více zamotávala,Mena mi přirostla k srdci a už prostě nešlo knihu odložit.
Pro mě to bylo příjemné čtení.
O malinko horší než Červenka,ale stejně naprosto strhující kniha! V polovině knihy jsem měla spadeno na tři aktéry, kteří by mohly být vrahem, ovšem bylo to jen tahání za nos a vrah byl ten, který mě opravdu nenapadl. Za mě super a těším se na další případy Harryho H.
Knížka se četla skoro sama. Bylo v ní vše co má dobrá knížka mít. Carl s Asadem se skvěle doplňují a oba jsou sympatičtí. Zápletka knihy byla skvěle napsaná. Nedivím se, že se už natočily 3 filmy o oddělení Q.
Výborná detektivka, vždy,když jsem myslela, že je evidentní kdo je vrah,tak se to zase více zkomplikovalo, to nemluvě o počtu mrtvol v této knize. Opravdu mě mrzelo, že Ellen skončila tak jak skončila a doufám, že až to Holeovi dojde dá tomu sráčovi co proto!
Třetí díl mě moc nebavil, dočítala jsem ho se zaťatými zuby a ten sladký konec mi neseděl....
Viděla jsem film a tolik mě nenadchnul,ale knihu jsem přečetla za dva dny a musím říct, že jsem se opravdu bavila.