wildXchos komentáře u knih
V předchozích dvou dílech jsem v některých částech ztrácel pozornost. V tomhle už ne. Příběh byl zajímavější, už nešlo jen o dlouhý boj Nephilim proti Verchielovi. Na začátku knihy se autor občas vracel do minulosti, tuhle část měl napsanou dobře a dalo se v tom vyznat. A konečně i vztah Aarona a Vilmy se začíná komplikovat.
Tenhle díl mi připadal o něco lepší než první. Aaron se konečně rozhodl smířit s tím, kdo je a nesnažil se s tím bojovat.
Kniha má hodně zajímavý příběh. V některých částech mi připadalo, že je tam až moc postav, ale zvykl jsem si na ně.
Tahle kniha mě naprosto pohltila, nemohl jsem se od příběhu odtrhnout. Hodně jsem si oblíbil Feyre a Tamlina jako hlavní postavy, ale ještě víc mě okouzlili Nesta, Lucien a Rhysand, jejich povahy na mě opravdu udělali dojem.
Kniha je naprosto dokonalá, oblíbil jsem si všechny hlavní postavy. Tahle série je snad nejlepší, co jsem kdy četl.
Některé části knihy byly výborné, ale jiné mě vůbec nebavily, všechny ty právní problémy mě úplně nezajímaly, ale konec byl opravdu dobrý.
Úžasný díl, snad ještě lepší než předchozí dva, opět nádherná romantika a napětí.
Tenhle díl mě nebavil tolik, jako první, možná proto, že Nora moc nebyla s Patchem, ale i přesto si zaslouží 5*. V knize bylo hodně napětí a taky smutku.
Krásné zakončení Měsíčních kronik. Vysvětluje se spousta věcí a čtenář dostane možnost nahlédnout do minulosti i budoucnosti postav. Všechny povídky mě bavily, a nejvíc ta poslední.
Příběh i postavy jsou úžasně propracované. Kniha je trošku strašidelná, ale ne zase moc.
Poslední díl byl nejlepší ze všech. Konec knihy byl úchvatný, sice předvídatelný, ale je to přece pohádka.
Ze začátku mě kniha moc nebavila a připadalo mi, že se některé části opakují. Potom se příběh začal stupňovat, a stal se z toho příběh o skutečné lásce, kterou není jen vášeň, ale i úcta.
Celá kniha měla temnou atmosféru, ze které nešlo uniknout ani na chvíli. Mě připadala Levana šílená už od začátku, a taky si myslím, že Evreta nemilovala, jenom si to myslela.
Kniha se mi četla opravdu dobře, děj byl záživný a má docela rychlý spád, ale stejně jako v prvním díle mi vůbec nevyhovuje České prostředí.
Kniha je výborná - zbraně, krev, sex a všechno v takovém měřítku, aby se to čtenářům líbilo. Vůbec mi ale nevyhovovalo prostředí Prahy.
Tenhle díl byl zatím nejlepší. Hodně se mi líbili Cress a Thorne, a taky to, že byla kniha delší než předchozí díly. Dál se mi líbí, že je Cinder schopná nemyslet pořád na Kaie. V jiných knihách jsou hlavní hrdinky zamilované tak moc, že se vlastně nemluví o ničem jiném, a to je na mě moc.
Tahle kniha byla nejlepší v celé sérii. Oceňuji autorčin styl psaní, nepoužívá zbytečná básnická vyjádření, a tím dokáže čtenáře vtáhnout do děje. Přímo jsem se vžil do Nathana a cítil sem se tak, jako on. U konce jsem stěží zadržoval slzy.
Naprosto dokonalé. Velmi jsem si oblíbil styl psaní autorky a postavy Nathana a Gabriela. Ani chvíli jsem se při čtení nenudil. Obálka se mi líbí snad nejvíc ze všech, které jsem viděl.
Tahle kniha mě příjemně překvapila, rozhodně jsem čekal míň.