wildXchos wildXchos komentáře u knih

Vodopád Vodopád Lauren Kate

Tenhle díl byl lepší než první. Moc se mi do něj nechtělo, ale zároveň mě zajímalo co se bude dít dál, a bylo to zajímavé.

Slza Slza Lauren Kate

Nápad je skvělý, ale podání už tolik ne, v příběhu se skoro nic neděje, děj se rozjede až u konce.

06.01.2018 2 z 5

Běsnění Běsnění A.G. Howard (p)

Skvělá kniha, dost toho vysvětluje k celé trilogii Šepotání.

06.01.2018 5 z 5

Zrcadlení Zrcadlení A.G. Howard (p)

Kniha byla opět výborná, ale ten konec... autorka si našla dost zvláštní způsob jak vyřešit zásadní problém celého příběhu.

06.01.2018 4 z 5

Divotání Divotání A.G. Howard (p)

Kniha je skvělá stejně jako první díl a líbí se mi styl psaní autorky.

06.01.2018 5 z 5

Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

Úžasná kniha na téma Alenky z Říše divů, mě osobně se doopravdy líbila.

Zkouška věrnosti Zkouška věrnosti Julie Kagawa

Celkem dobrá kniha, ale některé pasáže mě úplně nebavily.

06.01.2018 4 z 5

Lovci Lovci František Kotleta (p)

Skvělá kniha, dalo by se říct takový komiks bez obrázků.

Vytržení Vytržení Lauren Kate

Tenhle díl mě bavil zatím nejvíc, Různá časová období jsou podána velmi zajímavě.

Muka Muka Lauren Kate

Tenhle díl už byl určitě zajímavější, ani chvíli jsem se nenudil.

Pád Pád Lauren Kate

Kniha je velmi dobře napsaná, jen občas předvídatelná.

Bez srdce Bez srdce Marissa Meyer

Naprosto dokonalá kniha. mám opravdu rád Alenku v Říši divů a tahle kniha velmi dobře doplnila příběh, a ukázala, že postavy, které se zdají být zlé, k tomu mají někdy důvod.

Dívka z nočních můr Dívka z nočních můr Kendare Blake

Tenhle díl už mě nebavil tolik, jako první, ale konec mě i překvapil a nebylo to špatné čtení.

06.01.2018 3 z 5

Anna krví oděná Anna krví oděná Kendare Blake

Tuhle knihu jsem četl hlavně proto, že jsem přečetl Antibohyni, a upřímně, myslel jsem že to bude horší. Příběh byl opravdu dobře zpracovaný.

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Příběh Celaeny, Doriana a Chaola byl výborný, ale trošku mi překážel příběh Manon, kde se skoro nic pro mě zajímavého nedělo.

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Opět skvělý díl, snad ještě lepší než první, ale ten milostný trojúhelník už mi po čase začínal trošku vadit.

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Tahle kniha je prostě dokonalá, přečetl jsem ji rychle a ani na chvíli mě nepřestala bavit.

Divoké karty II: Trumfová esa Divoké karty II: Trumfová esa George R. R. Martin

Tenhle díl mě bavil víc než první, protože se začalo objevovat víc téma vesmírných bytostí a začalo to být zajímavější, ale stejně mě někteří autoři úplně nebavili.

Divoké karty I Divoké karty I George R. R. Martin

Příběh je rozhodně dobrý a promyšlený, ale líbil se mi styl psaní jen některých autorů a třeba začátek mě nebavil vůbec, ale když jsem se přes něj dostal, už jsem knihu nějak dočetl a nakonec to nebylo špatné.

06.01.2018 3 z 5

Scarlet Scarlet Marissa Meyer

Scarlet byla pro mě rozhodně lepší než Cinder. Dokázal jsem se do ní přímo vžít.