wildXchos komentáře u knih
Tenhle díl byl lepší než první. Moc se mi do něj nechtělo, ale zároveň mě zajímalo co se bude dít dál, a bylo to zajímavé.
Nápad je skvělý, ale podání už tolik ne, v příběhu se skoro nic neděje, děj se rozjede až u konce.
Kniha byla opět výborná, ale ten konec... autorka si našla dost zvláštní způsob jak vyřešit zásadní problém celého příběhu.
Kniha je skvělá stejně jako první díl a líbí se mi styl psaní autorky.
Úžasná kniha na téma Alenky z Říše divů, mě osobně se doopravdy líbila.
Celkem dobrá kniha, ale některé pasáže mě úplně nebavily.
Tenhle díl mě bavil zatím nejvíc, Různá časová období jsou podána velmi zajímavě.
Naprosto dokonalá kniha. mám opravdu rád Alenku v Říši divů a tahle kniha velmi dobře doplnila příběh, a ukázala, že postavy, které se zdají být zlé, k tomu mají někdy důvod.
Tenhle díl už mě nebavil tolik, jako první, ale konec mě i překvapil a nebylo to špatné čtení.
Tuhle knihu jsem četl hlavně proto, že jsem přečetl Antibohyni, a upřímně, myslel jsem že to bude horší. Příběh byl opravdu dobře zpracovaný.
Příběh Celaeny, Doriana a Chaola byl výborný, ale trošku mi překážel příběh Manon, kde se skoro nic pro mě zajímavého nedělo.
Opět skvělý díl, snad ještě lepší než první, ale ten milostný trojúhelník už mi po čase začínal trošku vadit.
Tahle kniha je prostě dokonalá, přečetl jsem ji rychle a ani na chvíli mě nepřestala bavit.
Tenhle díl mě bavil víc než první, protože se začalo objevovat víc téma vesmírných bytostí a začalo to být zajímavější, ale stejně mě někteří autoři úplně nebavili.
Příběh je rozhodně dobrý a promyšlený, ale líbil se mi styl psaní jen některých autorů a třeba začátek mě nebavil vůbec, ale když jsem se přes něj dostal, už jsem knihu nějak dočetl a nakonec to nebylo špatné.
Scarlet byla pro mě rozhodně lepší než Cinder. Dokázal jsem se do ní přímo vžít.