Witta komentáře u knih
Mně se to líbilo moc; super se to čte, čím víc jsem se blížil ke konci, tím méně jsem byl schopen se od příběhu odtrhnout. Někomu možná nemusí sednout autorův styl psaní, já jsem s tím problém neměl.
Moc hezká knížka. Děti ocení nejenom různorodé příběhy svých oblíbených hrdinů, ale i krásné disneyovské ilustrace.
Moc hezká oddychovka, tohle jsem dal výjimečně i v originále.
Do komiksu zpracovaná legenda o hrdinském činu z japonské historie.
Škoda, že jsme knihu četli až po návštěvě výstavy Jiřího Trnky v Kutné Hoře, s předem načtenou knihou bychom si výstavu užili ještě daleko více. I tak jak výstava, tak kniha, jsou něčím na co se nezapomíná.
Před spaním pro děti ideální. Tak akorát dlouhý příběhy, u kterých jsme se nejednou pobavili.
Knize moc neprospěly nekonečné autorovi poznámky, celkově průměr bez výraznějšího momentu.
Kniha dost trpí nekonečnými popisy všeho možného (pokoje, kočky) + je znát, že ten člověk není spisovatel. Nejednou jsem se při čtení nudil, a to mám Freddieho celkem rád.
Jakkoliv mám Roalda rád, tohle není moje oblíbená knížka, přestože film patří k tomu lepšímu co na základě knížek RD vzniklo.
Známá kniha z dětství, teď když jsem jí četl synovi, přišla mi neuvěřitelně ubíjející, nejenom z důvodu dobových odkazů na družstevníky, atd.
Jak už zde zaznělo, je potřeba si zvyknout na poněkud netradiční kresbu, ale ona se k tomu příběhu docela dobře hodí.
Našlapaný a fakt dobrý, ty kresby jsou úžasný, občas jsem hledal detaily, který na první pohled nejsou vidět, a našel jich překvapivě hodně.
Moc se mi líbila úvodní část, celkově je to lepší průměr, osobně mám radši ty příběhové části než akčňáky.
Hezky se to čte i v originále, klasická Dahlova odpočinkovka.
Nesedla mi zejména závěrečná část se vstupy autora. Nic co bych chtěl číst znovu, byť ta forma se mi líbila.
Celkově nevyvážený, vyjímečně jsem měl problém to dočíst..
Není potřeba se bavit o historické výpovědi, o tom to opravdu není, ale jako zábava podaná formou komiksu je to pecka.