Wolf012 Wolf012 komentáře u knih

Svět poté Svět poté Susan Ee

Dobrý den,

bohužel ediční řadu motto young jsme v našem nakladatelství zrušili, knihy Susan Ee nebudeme vydávat. Zkuste dotaz předat do nakladatelství CooBoo, které tuto ediční řadu převzalo.

Se srdečným pozdravem a přáním hezkého dne

Petra......... ׀ literární redaktorka nakladatelství Motto

18.05.2018 4 z 5

Svět poté Svět poté Susan Ee

Nadupané pokračování série, plno nových zjištění a ten konec je mazec. Doufám že bude i třetí díl v překladu.

13.05.2018 4 z 5

Midasovy vraždy Midasovy vraždy Pieter Aspe (p)

Knihu jsem přečetl za dva dny, zápletka me velice bavila, bylo to něco úplně jiného než samá krev a střeva. Jen jména se mi furt trochu pletli proto 4*

02.04.2018 4 z 5

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Z knihy mám smíšené pocity, ale další díl si určitě nemůžu nechat ujít...

01.04.2018 4 z 5

Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Musím říct ze kniha me doslova dostala, celá série začíná nabírat na obrátkách a nemůžu se dočkat až se pustím do dalšího dílu

11.03.2018 5 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Opět, jsem nadšen z příběhu a plno zvratů

01.03.2018 5 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Tak toto byl neuvěřitelný zážitek. Tolik zvratů, mazec moc se těším na další díl až se do něj pustím

14.02.2018 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Velmi zajímavá kniha a krásný děj, hned zitra se vrhnu na pokračování

07.02.2018 4 z 5

Pád andělů Pád andělů Susan Ee

Od knihy jsem skoro nic neočekával a nakonec jsem byl velmi překvapen, už se těším až přečtu druhý díl

03.02.2018 4 z 5

Dveře do prázdnoty Dveře do prázdnoty Victoria Schwab

Při prvních stránkách jsem se bál, že to nebude to pravé pokračování které bych si přál, ale nakonec se ukázalo že je lepší než jsem doufal. Po knížce určitě sáhnu znovu

30.01.2018 5 z 5

Archiv Archiv Victoria Schwab

Kniha mě prostě dostala, velmi výborný děj a nápad s archivem a jeho temnými stránkami je prostě dokonalej. Hned zítra se pustím do pokračování, doufám že bude ještě lepší nebo alespoň stejně dobrý

27.01.2018 5 z 5

Z vůle Luny Z vůle Luny P. C. Cast (p)

Kniha mě velmi zaujala a překvapila už se těším na pokračování

21.01.2018 5 z 5

Čáry života Čáry života Veronica Roth

Výborná kniha.

Velmi zajímavý příběh, který mi chvíli připomínal Romea a Julii. Z knihy jsem velmi nadšený hlavně z toho ze jsem očekával více akce, ale nakonec se z toho stal skoro jen milostný příběh dvou hlavnich postav který mě velmi bavil. Už se velmi těším na další díl.

10.01.2018 5 z 5

Učedník a válečný mág Učedník a válečný mág Taran Matharu

Co dodat, brutální naslapana kniha od začátku do konce

02.01.2018 5 z 5

Metro 2034 Metro 2034 Dmitry Glukhovsky

V pokračování mi chybělo to tajemno z prvního dílu, přišlo mi ze by děj mohl být zasazen i do normalniho světa či města, ale jinak jsem byl spokojen.

30.12.2017 4 z 5