xxbarbarelaxx komentáře u knih
Právě jsem dočetla tento první díl. Do knihy jsem se pustila na mužovo doporučení a musím říci, že kniha byla moc hezká. Je to sice pro děti a mládež, ale já už nejsem dítě ani mládež a kniha byla skvělá. První díl se mi trošku táhnul, ale to je z důvodu, že to byla zvykací kniha a čtenář si musel vlastně uvědomit, že je to převážně o seznámení se s místem. Líbilo se mi, že autoři krásě vykreslili celé místo a také všechny postavy. Co mě také zaujalo byly obrazy (ilustrace) v knize. Ty jsou krásné. Za mě kniha má plný počet hvězdiček.
Musím říci, že tuto knihu jsem začala číst bez nějakého očekávání a musím říci, že kniha se četla moc dobře. Příběh jako celek se mi líbil. Jen škoda, že autorka více nezapracovala na zakončení příběhu.
To byla taková krása.. mám chuť se hned sbalit a odjet do Itálie a prozkoumat starobylé městečko v Umbrii.. Je to milá oddechová kniha. Doporučuji všem co mají rádi Itálii a chtějí si u čtení knihy odpočinout a zažít milý romantický příběh.
Za mě super oddechovka. Prostředí Itálie - Benátek mě naprosto okouzlila. Miluji Itálii a tento příběh jsem prostě potřebovala.
Musím se přiznat, že jsem knize velmi dlouho odolávala a to z důvodu, že je napsaná českou autorkou. Já od českých autorů nemám příliš vysoká očekávání (i když úplně nevím proč).
Nakonec jsem knize dala šanci a šla jsem do čtení s tím, že když se mi nebude líbit, tak ji pošlu dál.
Musím přiznat, že jsem byla velmi mile překvapená. Kniha se četla sama, stránky ubíhaly ani nevím jak a já chtěla vědět jak to dopadne.. Jediné co mi trošku vadilo, že Freya byla velmi naivní.. až možná dětinská.. Možná bych více rozebrala ji samotnou, více bych se zaměřila na její magii, než na vztahy kolem ní.
Líbilo se mi spojení světa mafie a nadpřirozených sil (Stínů). Po dočtení jsem si u autorky koupila druhý díl.
Knihu můžu s klidným srdcem doporučit.
Celkem jednoduchý příběh, který ale měl své kouzlo. Pokud člověk hledá oddechovku dá se přečíst celkem rychle. Příběh nemá žádnou hlubokou myšlenku. Díly před tímto jsem nečetla a asi to ani nevadilo.
Za mě opět skvělý díl oddechové detektivky. Doporučuji, pokud člověk hledá něco pohodového, kde neteče krev proudem.
Zase skvělá detektivka a člověk se prostě chce podívat na místa v ní zmíněné. Za sebe doporučuji. Poklidná detektivka, jsem zvědavá na další díly.
Mám knihy od Lenky moc ráda. I tato byla za mě naprosto skvělá, přečtena za pár chvilek. Je hezká, krásné ilustrace.
Docela dobrý námět na knihu, jen se mi četla hůře, protože zde byly až moc zdlouhavé popisy. Dějová linka s morem byla dobrá, ale celou knihu to bohužel nezachrání. Kniha mě příliš nenadchla. Kdyby měla tak o dvě stě stran méně, bylo by to podstatně lepší. Další autorovu knihu dozajista již číst nebudu.
Za mě byl tento díl nejslabší a to z důvodu, že vůbec nepojednával o Snítkovi. K hlavním hrdinům jsem si úplně nevytvořila vztah. Někdy mě jejich chování opravdu štvalo. Ilustrace opět krásné.
Zase skvělé pokračování. Příběh krásně vykreslený. V příběhu byla i krásně a do podrobna popsána Parabouře i to co se musí stát se Svatým Fraxem.. Doporučuji. Také opět kniha doplněná o překrásné ilustrace.
Druhý díl byl ještě lepší než ten první. Bylo to pěkně napínavý, děj plynul, rozmanitost hrdinů byla taky skvělá. A zase ty krásný ilustrace! Byly fakt zase dokonalý.
Nečetla jsem celou sérii, ale i jako samotný příběh byla kniha skvělá. Doporučuji.
Tohle bylo opět zase skvělé. Jako první kniha, tak i tato byla plná motivace. Obdivuji, že se Lenka pouští do takovýchto ultra běhů. Vždy po přečtení a prohlédnutí knih mám chuť vidět celý svět.
Tahle knížka mi přišla jako výhra a musím říci, že sama od sebe bych si ji nekoupila. Celý ten příběh mě nějak extra neuchvátil.. přišla mi jako slabá, dej byl takový nijaký.
Právě jsem dočetla tento třetí a závěrečný díl. Čtení mě bavilo od první do poslední řádky. Do posledního písmene. Těšila jsem se jak autorka tuto sérii zakončí a konec byl podle mě hodně dobrý.
Za mě tedy knihu doporučuji a vlastně doporučuji celou sérii.
Knížka se mi četla dobře, je to milé oddechové čtení :)
První díl jsem přečetla snad rychlostí blesku, příjemně se kniha četla a druhý díl stejně tak. Konec tohohle dílu mě velmi velmi překvapil! Už netrpělivě čekám na další díl!!