xxtom komentáře u knih
Perfektní kniha o hmyzu psaná srozumitelnou formou i pro laiky. Už se těším na další knihu od pana Žárka "Hmyzí rodiny a státy".
Kniha mě moc bavila a napasná je hezky, styl vyprávění se mi moc líbí. Dějové zvraty jsou opravdu nečekané. Některé pasáže jsem si musel přečíst víckrát, protože se mi ani nechtělo věřit.
Knížka o pěším putování po Asii. Knížka je vtipná, jen některé pasáže jsou nudnější. Každopádně styl psaní se mi líbil víc než u první knihy autora.
Kniha mě po pravdě moc nezaujala. Jiné knihy od autora mě bavily více.
Poměrně zvláštní kniha. Nemohu říct, že by mě úplně nebavila, ale některé kapitoly byly hodně jiné a jakoby k příběhu vůbec nepatřily. Ke konci knihy mi přišlo, jakoby chtěl autor knihu hodně urychlil a děj se začal vyvíjet nějak podivně. Navíc mi přijde, že kdyby autor nepopisoval, co všechno hlavní hrdina kdy jedl, mohla být kniha alespoň o třetinu kratší.
Moc hezká kniha o kamenném mostě v Písku, zvlášť pro Písečáky. Navíc je v knize spoustu krásných fotografií.
Třetí knížka v pořadí se mi asi líbila nejvíc ze všech. Chvílemi jsem se musel smát i nahlas. Dvojí pohled na stejné události mě moc bavil.
Milé vyprávění, příjemný humor, knížka mě bavila. Ale s filmem se to nedá srovnat. Ten byl o moc lepší.
Legrační věda :). Více či méně realistické fyzikální scénáře jsou popisovány humornou formou a komixovými obrázky.
Zábavnější než druhý díl, ale na první díl o prdícím prášku nemá.
Stejně jako první díl mě kniha moc bavila. Výběr ze zajímavostí byl opravdů různorodý. Doufám, že brzo vyjde další pokračování.
Předchozí knížka o prdícím prášku se mi líbila víc. Tento příběh mi přijde pro děti už dost překombinovaný. Každopádně audiokniha namluvená Davidem Novotným je opravdu parádní.
Rozhovor s Arnoštem Goldflamem o jeho životě od malička až doteď. Po pravdě jsem čekal trošku víc z jeho tvorby.