ylena.k komentáře u knih
Více se mi líbila první série. Jsem zvědavá jak celkově dopadne selekce.
Za mě to byla (s prominutím) kurevsky dobrá knížka. Četla sem jí v kuse, nemohla sem se odtrhnout.
Začátek byl trochu nudný, ale pak sem nemohla odtrhnout oči od řádků dokud jsem nedočetla zbytek knihy!!
Děj v této knížce mě úplně pohltil. Chvílemi jsem až nemohla dýchat jak to bylo napínavé.
Tahle knížka mě natolik vtáhla do děje, že jsem nemohla přestat číst dokud jsem se nedostala na poslední stránku.
Přečtená jedním dechem, nemohla jsem od knížky odtrhnout oči dokud jsem jí nedočetla. Tolik napínavý konec jsem opravdu nečekala.
Nečekala jsem, že mě tato kniha tak chytne a budu hltat každé slovo rychlostí světla! :D Jsem ráda, že sem jí dala šanci.
Přečetla jsem skoro všechny autorčiny knihy a tato mě tedy opravdu zklamala :(
Začátek tohoto dílu se dle mého názoru autorce moc nepovedl, nějak jsem se do toho nemohla začíst. Jinak kniha byla celkem fajn.
Paní spisovatelka nezklamala. Úžasná kniha s poutavým dějem.
Trochu mě zklamala svým obsahem, ale jen do jisté míry. Kniha na mě působila trochu depresivním dojmem. Donutila mě zamyslet se nad svou osobou. Jsem velmi zvědavá na její filmové zpracování.
Oproti prvnímu dílu mě tolik nechytla :/ Což je škoda a jsem zvědavá na další díl trochu se bojím, že nebude stát za nic :)