ylena.k

Za mě to byla (s prominutím) kurevsky dobrá knížka. Četla sem jí v kuse, nemohla sem se odtrhnout.

Přečtená jedním dechem, nemohla jsem od knížky odtrhnout oči dokud jsem jí nedočetla. Tolik napínavý konec jsem opravdu nečekala.

S touto knihou to u mě paní Lenka vyhrála na plné čáře :))
tak jako u všech jejích sérií a knížek .)
Jen mě to utvrdilo v tom, že stále patří a bude patřit mezi mé nej nej knihy a LL je mou nejoblíbenější autorkou dívčích románků.
Je zajímavé, že po tolika letech dali tuto dvoudílnou sérii do jedné knihy :))

Začátek byl trochu nudný, ale pak sem nemohla odtrhnout oči od řádků dokud jsem nedočetla zbytek knihy!!

Nečekala jsem, že mě tato kniha tak chytne a budu hltat každé slovo rychlostí světla! :D Jsem ráda, že sem jí dala šanci.

Tato kniha mě velmi silně zklamala pro mě to byla nejhorší knížka od "Bušnelky" ://

Když jsem po této knížce sáhla v knihovně jako po novince moc jsem si od toho neslibovala :)) Ale nakonec jsem byla ráda, že jsem si jí vzala, protože jsem jí přečetla jedním dechem :D a nelituji ani času obětovanému této knížce :)) už se těším až budu mít čas na druhý díl

Více se mi líbila první série. Jsem zvědavá jak celkově dopadne selekce.

Děj v této knížce mě úplně pohltil. Chvílemi jsem až nemohla dýchat jak to bylo napínavé.

Tahle knížka mě natolik vtáhla do děje, že jsem nemohla přestat číst dokud jsem se nedostala na poslední stránku.