yvette3 komentáře u knih
Pro někoho, kdo tady žije a hodně z historek slyšel během dětství od své starky, je to neskutečná jízda. Děkuji, paní Lednická!
Děkuji za připomenutí mnoha historek, které jsem slýchávala od naší "starky", včetně bojů o těšínský most. A píseň " Siedzi mucha na scianie" mě úplně dostala, dojala k slzám.
Velmi ráda se potkávám s inspektorem Gamachem. Tentokrát bylo mnoho podezřelých na výběr, snad i sama autorka do poslední chvíle vraha vybírala .... geniální. Je m'incline, Mme Penny!
Kniha mě bavila mnohem víc než jsem čekala dle recenzí. Možná proto, že jsem nesrovnávala s Dívkou ve vlaku a nechala se unést zcela jiným příběhem. Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit, líbila se mi.
Mrazivě napínavé, ale nedá se odložit, dokud nedočtete do konce. Kapitoly perfektně "naporcované". Můj první příběh s KIm, určitě ne poslední!
Steve Robinsona jsem zařadila mezi mé Top autory. Už se těším na další příběhy!
Humor, trocha napětí, skvělé vykreslené postavy! Díl od dílu lepší. Těším se na další pokračování!
Ze zvědavosti jsem zvolila změnu obvyklého žánru, který čtu. A nelituji, příjemná romantika s trochou napětí. Hned bych se na ten Island jela podívat!
Příjemný návrat do mých dětských let, krásná a dojemná.
Přečetla jsem neuvěřitelně rychle, nedalo se odložit. Doporučuji!
Mám sice ráda klasické detektivky, ale tady mě napětí udrželo taky až do konce, já doporučuji.
Zatím nejlepší ze 3 knih, které jsem od autorky četla- jedním dechem, byla jsem moc zvědavá na "rozhřešení".
Paulo Coelho na mě působí zvláštním kouzlem, po celou cestu s ním si vždy připadám jako zhypnotizovaná, úplně odevzdaná jeho příběhu, a pak na konci milostivě probuzena do skutečnosti. Ten prožitek si naštěstí pamatuji se vším všudy.
Děkuji NÁHODĚ za setkání s Camillou Lackberg, opravdu si spolu skvěle rozumíme.
Dávám všechny hvězdičky, četla jsem s napětím jako detektivku. Tato kniha rozhodně patří k top od Liane Moriarty.
Pro mě za 5 hvězdiček, četla jsem na jeden nádech. Moje první setkání s Camillou Lackberg, určitě jsem zvědavá i na další knihy.
Wow! Pro mě tedy mnohem zajímavější než předchozí díl! Přečetla jsem jedním dechem!
Skvělé, závěr méně překombinovaný než u předešlé knihy Stopy v krvi. Už mám i Poslední anglickou královnu a chystám se na ni.
Chtěla jsem dát plný počet hvězd, děj mě moc bavil, ale ten konec mi přišel hodně překombinovaný. Takže ubírám 1 hvězdu.