Zachary komentáře u knih
Přemítám na 4 nebo 5 hvězdami, jelikož příběh velmi příjemně plyne a styl, jakým je napsaný, je velmi čtivý a v rámci žánru se jedná o velmi zdařilé dílo.
Absolutní klasika žánru Gotický román. Kdo nečetl, měl by rychle napravit
Ač mě téma čarodějnic a vše okolo nich velmi přitahuje, nemůžu dát HEXu plný počet, do tří čtvrtin knihy jsem byl pohlcen, hltal jsem jí. Jenže konec a celé uzavření příběhu už mi tak nesedlo, proto hvězdy 4. Ale knihu jinak doporučuji, je doopravdy dobrá a stojí za to si ji přečíst.
Až moc hnané do extrému, na hranu, bohužel pak s hororem nemá nic společného a většina povídek kráčí ve stylu "pojďme z toho udělat co největší řezničinu".
Nemůžu si pomoct, i když byla kniha napsána čtivě, nechytla mě a konec mě vyloženě "dostal" jelikož víme přesně co se stane od začátku knihy. Chápu, že má tento konkrétní titul mít filozofický přesah, ale nějak jsem ho nenašel.
Úžasná knížka pro milovníky starých dobrých gotických románů. Povídky mají atmosféru, nejsou přehnané a krásně plynou, za mne plný počet hvězdiček.
Knížka se v mé knihovně vyjímá mezi TOP tituly, chytla mne za srdce a byla neobyčejně čtivá. Pokud autora znáte i neznáte, jednoznačně doporučuji.
Dávám 4 hvězdičky za první povídky, při kterých jsem se neudržel od záchvatů smíchu. Bohužel druhá polovina knihy neudržela kvalitu první.