ZapisnikTerky komentáře u knih
Skvěle vyvážení kniha s romantikou, peprnostmi a napětím pro mladé lidi. A já ve třiceti jsem si jí užila úplně stejně! Vtip, popkultura a skvělá příroda. Víc v mojí recenzi :).
Tahle autorka nikdy nezklame.. miluju to. Až na občasné chyby v textu byla kniha boží. Víc v mojí recenzi... :)
Boží, boží a ještě jednou boží. Užila jsem si to mnohem víc než Grišu. Víc v mojí recenzi :).
Podle mého názoru jedna z těch slabších od této výborné autorky, ale slabší v tomto případě pořád znamená nadprůměrné. Více v mojí recenzi :)
Tohle bylo krutý ale naprosto strhující čtení. Málokdy nemám slov, ale po dočtení téhle knihy mi jen vířilo hlavou milion otázek a tupě jsem ještě dobu seděla. Víc se dočtete v mojí recenzi :).
Mňamky a mňamky. Sice jsem měla trochu nedostatek romantiky, ale dobrůtek tu bylo opravdu dost. Více v mojí recenzi :).
Tohle byla prostě pecka. Už mi chybí jen Hotýlek na Islandu a za mě je Pekárna v Brooklynu a Kavárna v Kodani zatím Top strop. Víc v mojí recenzi :).
(SPOILER) Jakou sérii o vlkodlacích jste četli
Když jsem se dostala k druhému dílu série Vlci zvěrokruhu, už jsem byla totálně natěšená.
Tahle možná trochu nenápadná série může klamat. Ale najdete v ní super vystavený příběh, který graduje, má crossovery, že nestíháte kulit oči a přitom všechno zapadá do sebe.
V tomto dílu se dozvídáme něco víc o Aylině původu a taky se nám dokresluje náš milostný trojúhelník, i když to pravé ořechové přijde až v dalším díle - teda doufám . A taky se těším, protože ten konec?
Mimochodem, za mě to žádný trojúhelník není, protože Aylin protějšek je jasný od první chvilky a já jsem z něj mimo stejně jako Ayla .
Kniha se čte tak dobře jako první díl. Stránky ubíhají pod rukama a najednou bum, je konec. Klidně na jedno posezení, protože s touhle kráskou nevnímáte čas.
Moc mě baví, jak jsou jednotlivá znamení vystavěná. Mají různé odpovídající schopnosti a i chování odpovídá danému rodu. Třeba majetnickost vlků je perfektní .
Není to nijak moc náročné čtení. Dokonce možná odhadnete spoustu zvratů, ale víte co? Já jsem si chtěla u knihy odpočinout a přitom si užít bojové scény, sexy vlky, romantiku a trochu té magie. A to přesně jsem dostala.
Obálka: Možná jsou na mě tyhle obálky moc křiklavé, ale líbí se mi motivy v pozadí.
Verdikt: Tohle prostě chcete číst. Akce, romantika a peprné chvilky ve fantasy knize? Já tedy doufám, že další díl bude brzy, protože ho otevřu hned, jak přijde .
Jakou sérii o vlkodlacích jste četli
Dokonale vyrovnaná míra zvratů, přitažlivosti a krvežíznivosti. Tohle prostě chcete číst. Bylo to kur*a úžasný! Víc v mojí recenzi :).
Tak tady to byla trochu studená (nebo spíš horká?) sprcha. Autorka chce nejspíš co nejvíc šokovat. Ovšem tady se mi některé věci moc nelíbily. Počkáme si na další díl. Víc v mojí recenzi.
Není to nejlepší kniha autorky, ale rozhodně je výborná. Dalo by se říct, že je celá o sebepohrdání a sexu, ale nebojte, vidíte do hlavy i Cassianovi. A bude dobře :). Víc v mojí recenzi.
Tohle tipování - kdo je vrah a kdo princ, to mě vážně bavilo. Lia byla navíc celkem sympatická a lidská. Moc se těším na další díl.
Příjemná oddechovka, která se řadí spíš k průměru od tohoto autorského dua. Já si ji ale užila. Víc v mojí recenzi.
Tohle setkání s autorkou nebylo zrovna pohodové. Chvilkami spíš mrazivé. Ale i tak jsem si knihu moc užila. Doslova jsem se nemohla odtrhnout. Víc v mojí recenzi :).
Tohle je prostě pecka. První i druhý díl jsou boží. Už teď se nemůžu dočkat třetího dílu. Humor, akce, romantická linka a širý vesmír. No bájo. Víc v mojí recenzi.
Příjemná a předvídatelná romantika se špetičkou erotiky a skvělou čtivostí. Nejlepší jsou pro mě ale JJ a Bruce ve vedlejší roli. Víc v mojí recenzi :).
Tahle série... achjo. Příběh a námět dobrý. Všechno ostatní už ale dobrý není... Víc v mojí recenzi.
Jedna z nejlepší knih z The Grishaverse a rozhodně must have pro lidi, kterým se jedna z předchozích knih aspoň trochu líbila. Nikolaj je prostě úžasný. Víc v mojí recenzi.
Tak tady se velké nadšení nekoná. Ale potenciál to má. Počkáme si na druhý díl. Zatím můžete nakouknout do mojí recenze na to, co se mi líbilo a co ne. Konkrétní hodnocení 2,5 hvězdičky.