zazinka2

Chvílemi vtipné, ale jindy byl děj spíš nepřehledný a celkově to byla taková splácanina..

Jsem nadšená! Od Keplera jsem přečetla všechno a po Stalkerovi (který se zas tak moc nepovedl) je Lovec králíků opět něco! Písečného muže sice nepřekonal, ale je s ním srovnatelný. Už dlouho se mi nestalo, že bych fandila vrahovi :D

Není to typický Kepler. Čekala jsem něco trochu jiného. Rozjezd byl pomalejší, ale od poloviny knihy, kdy se ocitáme u soudu začíná ten pravý strhující příběh, na který jsme od Keplera zvyklí.

Tahle knížka se dá číst 1000x a stále vás bude bavit :)

Nejlepší kniha z povinné četby, i přes zdlouhavé popisy Paříže

Skvělá oddechovka :) Hlavní postavu si člověk hned zamiluje

Zápletka by velmi dobře vymyšlená, jediné, co mi na knize vadilo, byly zdlouhavé popisy budov a obrazů, které s příběhem ani moc nesouvisely.

Opravdu skvělá kniha, celou dobu je napínavá a nebude se vám chtít ji odložit :)

Nevím, jestli měly být osudy 3 seniorek vtipné, já jsem z nich byla spíš smutná. Obsah i obálka mě navnadily, ale nakonec jsem byla zklamaná.. Slečně Marplové nesahá ani po kotníky.

Pecka! Nikdy jsem nečetla knihu psanou pozpátku a tahle byla naprosto skvělá. S každou novou kapitolou jsem musela přehodnotit, jak to vlastně asi nakonec skončí

Krásná pohádka k zamyšlení, četla jsem ji v době, kdy jsem měla spoustu otázek a pochybností a tahle kniha mi dokázal zvednout náladu.

Nevím, co na téhle knize všichni vidí, musela jsem se přemáhat, abych ji vůbec dočetla. Ze začátku se v ní nic moc nedělo, konec už byl o něco lepší, ale stejně mě tato kniha ničím nezaujala

Nejlepší kniha, co jsem kdy četla, nepřeháním! Nelze ji odložit