zazinka2 zazinka2 komentáře u knih

Gauč Gauč Benjamin Parzybok

Chvílemi vtipné, ale jindy byl děj spíš nepřehledný a celkově to byla taková splácanina..

26.09.2017 2 z 5

Pečovatel Pečovatel Mo Hayder

Nejslabší kniha s Jackem Cafferrym

24.05.2017 2 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Jsem nadšená! Od Keplera jsem přečetla všechno a po Stalkerovi (který se zas tak moc nepovedl) je Lovec králíků opět něco! Písečného muže sice nepřekonal, ale je s ním srovnatelný. Už dlouho se mi nestalo, že bych fandila vrahovi :D

14.03.2017 5 z 5

Playground Playground Lars Kepler

Není to typický Kepler. Čekala jsem něco trochu jiného. Rozjezd byl pomalejší, ale od poloviny knihy, kdy se ocitáme u soudu začíná ten pravý strhující příběh, na který jsme od Keplera zvyklí.

31.01.2017 4 z 5

Kronika města Kocourkova Kronika města Kocourkova Ondřej Sekora

Tahle knížka se dá číst 1000x a stále vás bude bavit :)

13.01.2017 5 z 5

Chrám Matky Boží v Paříži Chrám Matky Boží v Paříži Victor Hugo

Nejlepší kniha z povinné četby, i přes zdlouhavé popisy Paříže

Kráva nebeská Kráva nebeská David Duchovny

Skvělá oddechovka :) Hlavní postavu si člověk hned zamiluje

11.01.2017 5 z 5

Pravá tvář anděla Pravá tvář anděla Karel Cubeca (p)

No to byla ale blbost :D

11.01.2017 2 z 5

Inferno Inferno Dan Brown

Zápletka by velmi dobře vymyšlená, jediné, co mi na knize vadilo, byly zdlouhavé popisy budov a obrazů, které s příběhem ani moc nesouvisely.

11.01.2017 3 z 5

Panenka Panenka Mo Hayder

Opravdu skvělá kniha, celou dobu je napínavá a nebude se vám chtít ji odložit :)

Babičky: Mrtvý kuchař Babičky: Mrtvý kuchař Minna Lindgren

Nevím, jestli měly být osudy 3 seniorek vtipné, já jsem z nich byla spíš smutná. Obsah i obálka mě navnadily, ale nakonec jsem byla zklamaná.. Slečně Marplové nesahá ani po kotníky.

11.01.2017 2 z 5

Říjnový seznam Říjnový seznam Jeffery Deaver

Pecka! Nikdy jsem nečetla knihu psanou pozpátku a tahle byla naprosto skvělá. S každou novou kapitolou jsem musela přehodnotit, jak to vlastně asi nakonec skončí

09.01.2017 5 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Po Hvězdách to bylo obrovské zklamání

09.01.2017 1 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Nejlepší kniha od Keplera

09.01.2017 5 z 5

Hektorova cesta aneb hledání štěstí Hektorova cesta aneb hledání štěstí Francois Lelord

Krásná pohádka k zamyšlení, četla jsem ji v době, kdy jsem měla spoustu otázek a pochybností a tahle kniha mi dokázal zvednout náladu.

09.01.2017 4 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Nevím, co na téhle knize všichni vidí, musela jsem se přemáhat, abych ji vůbec dočetla. Ze začátku se v ní nic moc nedělo, konec už byl o něco lepší, ale stejně mě tato kniha ničím nezaujala

09.01.2017

Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Nejlepší kniha, co jsem kdy četla, nepřeháním! Nelze ji odložit

07.01.2017 5 z 5