Zdero komentáře u knih
Velmi čtivý román, propojení přítomnosti s minulostí dává knize širší rozměr.
Příjemné letní čtení, při kterém dostanete chuť na dobrou čokoládu a výlet do Paříže.
Mám ráda detektivky od tohoto autora, ani tato nezklamala :-)))
Opět jsem knihu poslouchala, tentokrát čtenou P. Zedníčkem.
Chápu, proč se knihy o Harrym dětem tak líbí :-)))
Náhodně jsem objevila T. Egelanda a opravdu nelituji.
Mám ráda literaturu tohoto typu, zápletka byla zajímavá a uvěřitelná.
Určitě se vrhnu na další knihy.
Vtipné povídání o cestování. Není to klasický cestopis, spíše příběhy o lidech a prostředí. Někdy možná zbytečně natahované.
Kniha Za volantem s Karlem Čapkem se mi líbila více pro svoji ucelenost a popisnost.
Tato kniha skloubila několik různých cest v různé období a tomu odpovídá i její charakter.
Bylo určitě velmi složité jednotlivé cesty po tak dlouhé době popsat, autor si dal velkou práci s autentičností dostupných materiálů - je vidět, že se jedná opravdu o nadšence.
Čtivá typicky "červená knihovna", zbytečně zdlouhavá - stále se opakující pocity; jednoduchý, předvídatelný děj, nic nového nečekejte.
Další z českých detektivek, která je čtivá, zajímavá a bez zbytečné brutality.
Spolu s vnukem jsem se dala do poslouchání audioknihy - skvěle namluveno Jiřím Lábusem. Nevím, jestli ve svém věku bych knihu četla, ale poslech byl super.
Oddechovka, příběh ze života, chvílemi trochu rozvleklé, děj předvídatelný.
Smutné, pravdivé svědectví o kruté době.
Kniha, která se čte jedním dechem a na kterou se nedá zapomenout.
Smutný příběh protkaný klasickým židovským humorem. Stojí za přečtení.
Přečteno před mnoha lety, jako jedna z prvních knih autora. Zaujala mě a nakopla k přečtení dalších knih.
Moje první kniha od autora a nezklamala. Téma hokeje je pro mě zajímavé i tím, že můj syn ho kdysi také několik let hrál.
Novelu jsem poslouchala na Dvojce, vtipné, na detektivku neobvyklé.
Příjemná romantická knížka o přátelství, lásce i životních výzvách.
Četla se dobře.
Pro mě nová autorka české detektivky.
Kniha se mi četla, jen bych ji nenazvala detektivkou, spíše psychologickým románem.
Zajímavé postavy, napětí, i když "pachatel" byl celkem předvídatelný.
Kniha se sice četla dobře, ale děj byl velmi jednoduchý - nevěra a čekání na to, kdy to praskne a co se bude dít potom. Postavy Niny a Šimova mi nebyly sympatické, "umělecké vsuvky představ" nic nového nepřinášely.
Příjemná oddechovka s nekomplikovaným dějem, hezky se čte.
Ale pozor - vzbuzuje nebezpečnou chuť na sladké a touhu okamžitě odjet do Paříže.