Zdero komentáře u knih
Další krásná kniha od autorky, která vás chytne a nepustí.
Silný příběh o složitých vztazích ve složité době.
Příjemné počtení, obzvláště pokud člověk leží v posteli s virózou :-)))
Po Skleněném pokoji sice trochu slabší, přesto se četlo velmi dobře.
Ocenila jsem závěr knihy, že bylo nevyřčeno, co se stalo s ... (nebudu prozrazovat).
Doporučuji přečíst :-)))
Paní Ivanka nezklame.
Příjemné počtení, především když člověk leží v posteli s virozou :-)))
Kniha, která vás nenechá chladnou a donutí k zamyšlení.
Jasné autobiografické prvky a smutný osud autorky čtení příběhu umocní.
Skvělá kniha od skvělé autorky!
A nejen pro milovníky psů. Pobaví se i zasměje snad každý.
Vřele doporučuji.
\vřele doporučuji všem, kdo se zajímá o historii Židů.
Není to lehké čtení, četla jsem ji dlouho a chvílemi i prokládala lehčí literaturou, ale opravdu stojí za přečtení.
Spousta informací a spousta míst k zamyšlení!
Oblíbený Vondruška, čtení pro odpočinek, které vás vtáhne do děje a nutí rychle knihu dočíst.
Už se mi sice jednotlivé knihy slévají a pletou, přesto vždy jednou za čas po některé sáhnu.
V poslední době ráda poslouchám i audio.
Tak na tuto knihu jsem v knihovně čekala půl roku.
Klasický Hartl, ale z mého pohledu nejslabší. Nejvíce se mi asi líbil Prvok ...
Tak tuto knihu jsem nečetla, pouze poslouchala jako audio a následně viděla jako film.
Velmi dobré!
Kdysi dávno přečteno jako kniha, nedávno posloucháno jako audio.
A stále se mi líbí :-)))
První díl se mi líbil více, přesto i tato kniha stojí za přečtení a zamyšlení :-)))
Klasika od autorky.
Čtivé, oddechovka, řekla bych i ze života.
Knihu jsem četla hned po Skleněném pokoji, který mě nadchnul.
A to asi byla chyba, Evangelium bylo trochu zklamání. Ani mi nevadily časové roviny v ději, spíše jsem tápala ve spojitostech postav. Možná se mi děj zdál i trochu rozvleklý.
Přesto knihu nezatracuji, opravdu se dobře čte.
Již dlouho jsem se na tuto knihu chystala a popohnala mě čtenářská výzva (od autora jsem ještě nic nečetla).
Výborné čtení, dala jsem ji za dva dny (pravda - o dovolené).
Vřele doporučuji :-)))
Moje druhá kniha od autora a nezklamala. Čte se velmi dobře, je napínavá a stále jsem přemýšlela, o co vlastně jde. Rozuzlení bylo nečekané a pro mě trochu zklamání - přišlo mi to malinko nevěrohodné. Přesto jsem si hezky početla :-)))
Knížky od autorky čtu ráda, je to sice tak trochu červená knihovna, ale jsou velmi čtivé.
Marie byla hodná (na můj vkus až příliš), ale zbytečně moc poddajná a bezchybná.
Trochu mě ta pasivnost rozčilovala.
Přesto se mi kniha četla dobře a doporučuji ji jako oddechovku.
Nádherná kniha se silným reálným příběhem, emotivní, smutná a zároveň vlastně optimistická.
Je velmi čtivá, a přestože líčí těžký život hlavní hrdinky, nepůsobí depresivně, naopak si člověk uvědomí, co v životě má smysl.
Velmi doporučuji :-)))
Jako audioknihu mohu jen doporučit, další velmi příjemná kniha od autora.