Zdero komentáře u knih
Knihu jsem poslouchala jako audio, i když je raději čtu.
Jako každá kniha autora je i tato velmi čtivá, resp. velmi dobře se poslouchá.
Zajímavé téma, příjemná odpočinková kniha.
Velmi čtivá kniha, poněkud jiná, než později psané příběhy.
Doporučuji k přečtení, dá se to za dva dny :-)))
Jedna z prvních knih autorky s klasickým tématem.
Musím přiznat, že mě hlavní hrdinka trochu štvala svou nerozhodností ukončit vztah, ale právě takové typy si násilníci vybírají.
Knihu doporučuji.
Kniha se dobře četla, je to klasická oddechovka.
Trochu červená knihovna.
Jedna z prvních knih mé oblíbené autorky (2002).
Povídky s detektivní zápletkou nenáročné, velmi čtivé.
Knihu jsem si zopakovala z důvodu čtenářské výzvy 2020 - v tuto chvíli má pouze 4 hodnocení (mé je páté).
Přesto knihu doporučuji jako oddechovku mezi náročnějšími knihami :-)))
Zajímavě zpracované téma, historická fakta spojená s románovým zpracováním, velmi čtivé.
A navrh bonus v podobě čtenářské výzvy 2020 - kniha začíná zájmenem (toto).
Vřele doporučuji.
Kniha mě nadchla svou přehledností a recepturami i pro začátečníky.
Už se moc těším, až vypěstuji kvásek a začnu péci :-)))
Po delší době jsem opět dala knihu od B.E. a nebyla jsem zklamaná.
Krásný příběh, city, emoce, napětí, střídání historie se současností a nezbytní duchové.
Velmi čtivá kniha :-)))
Velmi zajímavě a čtivě psaná kniha, která dá nahlédnout do ortodoxní židovské společnosti.
Nenásilnou formou řeší důležité životní otázky a dává prostor k zamyšlení.
Skvělé pokračování předchozí knihy Vichry války - nelze nepřečíst :-)))
Je zde vše, co mám u knih ráda - románová sága, rozsáhlý děj, historické souvislosti, velmi dobře se čte ...
A má pokračování :-)))
Jedním slovem - doporučuji.
Příjemné počtení, autorka nezklame.
Celkem uvěřitelné příběhy, i když mě chvílemi děvčata trochu svým přístupem štvala :-)))
Opět klasický Vondruška - čtivé, napínavé, zajímavý příběh.
Příjemná oddechovka.
Příjemná oddechovka.
Přesto má něco do sebe, zajímavé pocity, bez zbytečné rozvleklosti, čtivá.
Nečekejte jednoduché a snadné čtení, není to literatura odpočinková.
O to více je nutné přemýšlet, zamyslet se nad přečteným i historickými souvislostmi.
Velmi doporučuji :-)))
Sága dočtena a rozporuplné pocity zůstávají.
Ze svého pohledu považuji poslední díl za nejlepší, i když ani tento se nevyhnul určité rozvleklosti děje.
Velmi oceňuji neotřelý závěr.
Po přečtení 3. dílu musím přiznat, že mám poněkud rozporuplné pocity.
Chvílemi jsem měla chuť knihu odložit pro její rozvleklost a posléze mě zase děj uchopil a četla jsem a četla.
Takže ságu dorazím i čtvrtým dílem :-)))
Co napsat o skvělé knize - krásná čeština, silný příběh, zajímavá obálka a pro mne i úžasný konec.
Střídání kapitol dcera - otec (spojených stejnými slovy) s různými náhledy na dějovou linku se mi velmi líbilo.
Prostě velmi čtivá kniha, od které se jen tak neodtrhnete :-)))
Velmi čtivě popsaný skutečný příběh. Chápu autorku, že popisuje situaci ze svého pohledu a mimochodem, zdá se mi to pohled objektivní.
Co však nebylo řečeno: první odsun zažily české rodiny po Mnichovu a také se s nimi nikdo "nemazlil".
Velmi čtivá kniha, zajímavé téma, které je výborně zpracované a plně odpovídá reálnému životu.
Vřele doporučuji :-)))