zelenoockaa komentáře u knih
Dobrá oddechovka, styl psaní má spád. Sexuální scény mě už dost nudily, ale k autorovi to prostě asi patří.
Mě se kniha moc líbila především díky popisům prostředí, které znám a mám ráda. Beskydy jsou moje srdcovka a to asi ovlivnilo můj názor na knihu.
Skvělé čtení od začátku do konce. Kniha mě vážně bavila, byť cítím, že bych si potřebovala přečíst celou sérii znovu :).
Knížka byla velké zklamání, v podstatě mě bavilo až posledních pár kapitol. Zbytečně nechutné podrobnosti, plytký děj, pocit nedokončení...
Za mě knížka letošního roku. Strašně mě bavila, nemohla jsem se odtrhnout.
Konec hodně překvapil. Každopádně mě celá série zaujala a už se těším na další díl.
Už strašně dlouho jsem nečetla knihu s takovým odporem k záporné postavě knihy. Uff.
Náš dvouletý syn tuhle knížku úplně miluje takže ji mám přečtenou asi 50x. Krásné ilustrace, pěkné texty.
Opět super, skvěle zpracovaná kniha, byť hrozně depresivní a smutné, především ve světle událostí co se poslední dny dějí.
Nejdříve jsem se nemohla začíst a pak jsem nemohla přestat. Konec jsem četla pozdě v noci, s vědomím že ranní vstávání bude masakr ale nešlo odložit.
Za mě některé pasáže moc drastické. Přeskakovala jsem je...
Některé části mírně nechutné, ale celkově se četla kniha fakt dobře :). Dlouho jsem ji měla připravenou a dlouho mě nelákala a nakonec fakt překvapila :).
Kniha se mi líbila stejně jako první díl, i když se nejedná o můj oblíbený žánr. Velice přínosná kniha, především pro ty, kteří nemají o Česko Polském konfliktu ani zdání :).
Vůbec jsem nečekala že mě kniha tolik zaujme. Opravdu doporučuji všem, kteří se chtějí dozvědět něco o Těšínsku.
Tato série je návyková. Sice člověka až mrazí ale prostě musí číst dál. Může za spoustu nocí beze spánku, kdy člověk nemůže odložit knihu!
Moc děkuji za poskytnutí knihy k přečtení. Na prvotinu opravdu super. Kniha se četla dobře, měla hlavu a patu. Na můj vkus trochu moc násilí, ale to k tomuto žánru asi patří.
Silná kniha, depresivní prostředí Osvětimi jsem zažila před několika lety a dodnes ve mě zůstává. Přála bych to všem co holokaust popírají.
Kniha mě moc nechytla, četla jsem ji fakt dlouho a do čtení jsem se musela nutit.