zelenoockaa zelenoockaa komentáře u knih

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Super čtení, ostatně jako vždy. Překvapivý závěr, zajímavý námět :).

28.12.2020 5 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

Napínavá jako vždy. Celou sérii jsem přečetla během asi měsíce a můžu říct že to bylo mírně náročné, i když knihy jsou extra napínavé :).

26.12.2020 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Oddechové čtení během svátků :).

26.12.2020 5 z 5

Dokonalá kořist Dokonalá kořist Helen Fields

Opět skvělá kniha, přečtená jedním dechem.

02.08.2020 5 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Zatím za mě asi nejlepší díl.

31.07.2020 5 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Po dlouhé době kniha, kterou jsem prostě nemohla odložit.

30.07.2020 5 z 5

Mise Afghánistán Mise Afghánistán Tomáš Šebek

I coby člověk lékařským prostředím nepolíbený můžu říct, že se mi kniha líbila. Je psaná tak poutavě, že jsem se nemohla ani odtrhnout. Pokud se jenom trochu zajímáte o práci lékařů bez hranic pak směle do toho!

22.07.2019 4 z 5

Spad Spad František Kotleta (p)

Oddechovka, ač ne zrovna optimistické téma, styl autorova psaní je prostě takový, že se to čte samo. Bum, prásk, ratatatata mě prostě baví :).

06.07.2019 5 z 5

Playground Playground Lars Kepler

Při půjčení knihy jsem si nepřečetla o čem vlastně je a proto pro mě byla dost velkým překvapením. Nemohu však říct, že by bylo nepříjemné. Kniha se četla skvěle a ačkoli miluju detektivky, tak mi nevadilo přečíst si trochu jiný žánr. Za mě dobrý.

16.06.2019 4 z 5

DNA DNA Yrsa Sigurðardóttir

Tak tahle kniha mě opravdu dostala. Už hodně dlouho jsem se takhle nezažrala do knížky a už dlouho jsem tak dlouho netápala, kdo je vrah!

11.05.2019 5 z 5

Zero - Oni to vědí Zero - Oni to vědí Marc Elsberg (p)

Trochu těžkopádnější než blackout ale i tak se dala číst.

07.05.2019 4 z 5

Oběti ráje Oběti ráje Kristina Ohlsson

Tato série mě neskutečně baví. Nevýhodou je, že jsem věčně nevyspaná protože přes den číst nestíhám a doháním to v noci. Tímto se omlouvám mojí rodině ale prostě se nedá nic dělat, dočíst to musím tak to budou muset vydržet.

06.04.2019 5 z 5

Znám tajemství Znám tajemství Tess Gerritsen

Jako všechny předešlé díly jsem byla velice spokojená. Četla se dobře a zápletka byla zajímavá.

05.03.2019

Pět Pět Ursula Poznanski

Po knížce kterou jsem málem nedočetla mě tato detektivka opravdu nadchla a už se chystám na další díly série.

22.01.2019 5 z 5

Naturalista Naturalista Andrew Mayne

Kniha mě vůbec nenadchla, dočetla jsem ji jenom proto, že prostě knihy dočítám. Nuda, nuda, nuda :(.

22.01.2019 3 z 5

Žena, po které se slehla zem Žena, po které se slehla zem Lone Theils

Přečteno během dvou dnů, knížka se četla skvěle, děj mě zaujal ALE strašně ale opravdu strašně mě zklamal konec knížky. Čekala jsem prostě něco víc...

07.01.2019 3 z 5

Poslední zkouška Poslední zkouška Hans Rosenfeldt (p)

Po dočtení zatím poslední knihy můžu říct, že tahle dvojice mě fakt baví. Od začátku do konce jsem se nemohla odtrhnout od čtení a teď nevím co číst dál :(

16.11.2018 5 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Jako vždy skvělé čtení. Musím si však naplánovat přečtení celé série od začátku, tím jak to čtu v delších časových úsecích se mi některé podrobnosti už nevybavují :).

06.11.2018 5 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Kniha se četla poměrně dobře ale je hodně pořekombinovaná. Hadrový panák byl trochu lepší ale celkově zklamání.

10.09.2018 3 z 5

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Opravdu jsem byla na konci překvapená z toho, jak se to celé vyvrbilo. Kniha super.

24.03.2018 5 z 5