zimolka komentáře u knih
Já četla zatím jen tuto,první díl ne a můžu říct,že mě se líbila.
Další z těch velmi dobrých knih.Opět jsem byla v závěru překvapená.
Opět krásný romantický příběh,akorát podle mě mohla Fallon o trochu méně bojovat s Alarikem,bylo toho už až moc,proto ubírám jednu *.
Další povedený příběh.Vůbec jsem netušila kdo je vrahem.Kniha byla velice napínavá,opravdu se povedla.
Opět další povedený příběh,určitě si ještě někdy ráda přečtu znovu.
Tak tento příběh se autorce opravdu ooc povedl.Napětí až do konce knihy,nepředvídatelný konec,opravdu zajímavé čtení.
Opět krásné,čtivé a jak již bylo zmíněno v komentářích přede mnou bych ubrala jednu hvězdu za opravdu hodně popisu o válce.
Zajímavý příběh,pěkně se četlo,ale mezi ty nejlepší od autorky bych asi knihu neřadila.
Mě se kniha četla celkem dobře.Je fakt,že má autrorka i lepší knihy,ale dalo se.
Velice krásně napsaný příběh,ale bohužel hodně smutný,popisující hon na čarodějnice.Knihy od Drake mám moc ráda a tato stojí opravdu za přečtení.
Zvláštní příběh,první kniha od této autorky co mě až tak nesedla.Hl.hrdinka měla otřesnou povahu a ten její otec místo,aby ji slušně vychoval,tak žil jedině tím,aby byla slavná a toto je až moc příliš se tímto způsobem zviditelnit.
Další krásný příběh.Hned se vrhnu na další knihu ze série.
Další krásná kniha od této autorky.Velice smutný příběh se štastným koncem.
Ani tento díl nezklamal.Opět krásný příběh,ale první dva díly byly o něco hezčí proto ubírám jednu *.
Další krásný příběh od této autorky.Konec jsem absolutně neodhadla,opravdu krásné čtení.