zimolka komentáře u knih
Další brutální příběh, opět perfektně napsaný. Chyb tam bylo hodně, to je pravda, ale za ty asi autor nemůže.
Tuto sérii si vybírám jako oddechové čtení a vždy se do příběhu ponořím a hltám stránku za stránkou. Těším se na další díl.
Knihu jsem četla pomalu na zátah. Děj čtenáře pohltí, doporučuji přečíst.
Řekla bych, že je to takový zběžný průřez historickými událostmi Hitlera. V knize je spoustu fotodokumentace Inge a její rodiny, míst kde žila ,ale jak již psala Iveta nic moc se z knihy o životě Inge nedozvíme.
Kniha od knihy je lepší a lepší. Tady bych dala klidně 10 hvězdiček ,kdyby to šlo. Úžasná paní spisovatelka.
Když už si nevšímá okolí, škola budiž ,ale co ty starší sestry, to jako je vážně někdo schopný odejít a nechat v tom svého sourozence a myslet si , že se to všechno už neděje. Nepochopím.
Brala bych to spíše jako dokument. Na toto téma jsem těch kniha přečetla už hodně ,tak mě přijde ,že už se to skoro všechno tak nějak opakuje.
Kniha je dle mého názoru opravdu povedená ve všech směrech. Příběh mě chytl a těžko se od něj odchází.
Jsem stejného názoru ,jako recenze od daPhytCZ jinak bych to asi nezhodnotila.
Opravdu oddychové čtení ,člověk od knihy nemůže nic očekávat. Klasický romantický příběh.
Jednu hvězdu ubírám za začátek, ten mě tedy celkem nudil ,ale konec moc hezky zpracovaný.
Další český autor, který umí vtáhnout do děje. Toto je pro mě první knih od p. Lukáškové ,ale určitě ne poslední.
Zatím nejlepší kniha od autorky. Konec mě opravdu překvapil. Knihy Lenky Chalupové doporučuji k přečtení všem ,věřím že nebude nikdo litovat.
Další díl pro mě opět velice čtivě napsaný. Závěr jsem tak trošinku tušila. Hned se vrhám na třetí díl.