zimolka

Odo mě místy trochu rozčiloval tou jeho chytrostí, zatím nevím jestli se pustím do dalšího dílu.

Pro mě byla kniha čtivá ,nepředvídatelná jediné co mě trochu vadilo pomalý trochu táhlý začátek.

Také jsem četla kvůli výzvě,dcerce se líbily samozřejmě obrázky.Konec vlastně žádný.

Knihy od této autorky mám ráda.Tuto jsem si vybrala do výzvy a i když byl konec jasný už poměrně brzy,tak mě příběh bavil.

Knihu jsem četla kvůli výzvě,je naprosto úžasná,tak jako film.

Druhý díl byl pro mě asi lepší než ten první a třetí díl si prostě přečíst musím,když už jsem ty dva první přečetla.

Autorka píše nádherně, nicméně do této knihy jsem se nemohla začíst, jak zde již už bylo zmíněno v komentářích, jsem se dokousala do cca 200stran ,pak už to bylo lepší. Druhý díl zkusím a uvidím jestli přečtu celou sérii.

Nádherně napsaná kniha, konec překvapil. Doporučuji přečíst.

Předchozí knihy autorky jsou lepší ,proto ubírám hvězdičky. Ale jak zde už bylo zmíněno ,jako nenáročný romantický příběh se přečíst dá.

Od spisovatelky jsem již přečetla jiné knihy ,takže jsem se těšila i na tuto. Bohužel také musím jako jedna z mála souhlasit s komentářem oskli.

I druhý díl stojí za přečtení.Také doufám v pokračování.

Předešlé díly se mě líbili více.Klára je dokonalá nikdy se jí nic nestane,už to bylo spíše jako pohádka.

Egypt mám ráda,ale dvě hvězdičky ubírám, kniha se mě nelíbila tolik,jako předešlé od této autorky.

Moje druhá kniha od autorky a opět úžasná.Je to další z těch na které člověk nezapomíná.

Já byla opět spokojená, spisovatelka prostě ví ,jak zaujmout.

Tento díl se mě nelíbil tolik ,jak ten první. Zbytečně překombinované.