zimolka komentáře u knih
Zajímavý příběh,konec překvapivý,přečteno velice rychle.Určitě si ještě někdy přečtu.
Tak kniha se mi ani trochu nelíbila.Slova spínač a položka použita nespočetněkrát.Určitě už nikdy číst nebudu.Pochybuji,že by se v tak stresujících situacích choval nejgeniálnější člověk na světě.
Hlavní hrdiny ,jak Forta ,tak Elf jsem si zamilovala, přečteno jedním dechem.
Hlavní hrdinové sympatičtí,v knize hoodně erotických scén,krásně napsáno.
Knihu jsem četla s 9letou dcerkou,myslím si že jeto tak pro ten věk 8 až 10 let.Kniha má místy odlišené barevné a zvětšené písmo,super pro čtenáře co jim to až tak nejde,krásné obrázky a hlavně je krásně a naučně psaná.
Mě se bohužel tato kniha líbila ze serie nejméně.Pořád dokola se řešilo Annino manželství a už od úplného začátku bylo jasné ,že manželem bude Race.Každopádně kniha mě neodradila,už čtu další díl :)
Opět krásný příběh,hlavní hrdinové,jak Leander,tak i Judith sympatičtí rozumní,ráda se ke knize někdy vrátím.
Přečetla jsem sice prvně knihu Nepřítel,protože jsem nevěděla,že patří do nějaké série,ale vůbec to nevadí a obě dvě knihy jsou úžasné,krásně se mi četla i tato.
Už jsem od této autorky četla daleko lepší knihy.Dočetla jsem,ale nevím jestli se k ni ještě někdy vrátím.
Od této autorky je to moje první kniha.Nádherně napsané,velmi napínavé konec naprosto nepředvídatelný a dokonce mě bylo místy i do pláče.Určitě sáhnu po dalších knihách od spisovatelky.
Zatím nejslabší kniha co jsem od Steelové četla.Tak jak už název knihy napovídá,je o třech mužích na ženění ,kteří mají neustále nějaké překážky k sňatku,nakonec se všichni ožení,nic napínavého,vše se dalo očekávat,kniha mě nezaujala.
Nádherně napsané,napínavé,prostě super,tak jako první díl.S dětmi čteme již další.
Tento díl je zajímavý ,čtivý,ale ze všech dílůmě bavil nejméně.