Zrzavá_Tereza | Komentáře u knih | Databáze knih

Zrzavá_Tereza Zrzavá_Tereza komentáře u knih

Amerikána Amerikána Chimamanda Ngozi Adichie

Měla jsem o Amerikáně nejprve pochybnosti, ale je úžasná. Plná naděje, předsudků, nových začátků, boje, lásky i zklamání. Jsem nadšená ♥

01.07.2018 5 z 5

Tajemství kůže Tajemství kůže Alice Broadway

Těžko se mi k tomu vyjadřuje, protože nejsem cílovka téhle knížky. Zajímavé téma (kolik z toho by se dalo vytřískat!), čte se to dobře, ale mě to celkem nudilo. Mladší a milovníci fantasy to ale asi potěší.

15.06.2018 2 z 5

Rebelka pod zámkem Rebelka pod zámkem Ava Lackovská

Proč? Proč tak příšerná obálka, když ten příběh je docela dobrý a čtivý? V tomhle případě absolutně sedí "nesuď knihu podle obalu".

21.04.2018 3 z 5

Vešla do moře Vešla do moře Mark Douglas-Home

Rozhodně bych tuhle knihu nenazývala detektivkou. Nebo spíš takhle - kdo je pravidelný čtenář detektivek a thrillerů, ten tuhle knihu neocení.
Spíš bych na ni pohlížela jako na příběh dcery hledající matku.
A bohužel jsem se chvílemi nudila.

04.03.2018 2 z 5

Magický průvodce městem pod pahorkem Magický průvodce městem pod pahorkem Pasi Ilmari Jääskeläinen

Miluju to! Víc psát netřeba.

08.04.2017 5 z 5

Černá hra Černá hra Jozef Karika

Jednoduše řečeno - drsné čtení.

04.04.2017 3 z 5

Kráva nebeská Kráva nebeská David Duchovny

Já jsem se bohužel nudila :/

14.10.2016 1 z 5

Život s nepřítelem - Byla jsem ženou tyrana Život s nepřítelem - Byla jsem ženou tyrana Lenka Stránská

Hrozné.. z tohohle mi bylo špatně víc, než z nějaké knížky plné krve a násilí.

22.08.2016 3 z 5

Red Red Jack Ketchum (p)

Moje první setkání s J. Ketchumem. A stálo to za to - příběhem hlavního hridny ve mně dokázal vyvolat neuvěřitelný vztek a zároveň i trochu úzkost. Rozhodně zkusím další knížku tohoto autora!

03.08.2016 4 z 5

Zvrat Zvrat John Lutz

Taková ta klasická americká detektivka s úchylným vrahem. Ale mě bavila a celkem snadno a rychle se četla.

06.04.2016

Vraždy s monogramem Vraždy s monogramem Sophie Hannah

Vzhledem k tomu, že jsem nikdy žádnou detektivku s Poirotem v hlavní roli nečetla, nemám s čím srovnávat a knížka se mi líbila. Přiznávám - ke konci jsem se do toho začala pořádně zamotávat :D Ale i přesto doporučuji! :)

23.03.2016 3 z 5

Tajemství noci Tajemství noci Dean Koontz

Taková slabší Koontzovka řekla bych...
Ale jelikož jsem milovnice Deana, zakousla jsem se do knížky a přečetla. Jen ten konec jsem už skoro nevnímala, protože mě to čím dál víc nebavilo... Prostě Dean má lepší knížky :)

18.10.2015 2 z 5

Neděle u bazénu Neděle u bazénu Madeleine Wickham

Ačkoliv tuhle knížku příznivkyně S.K. spíš zatracují, protože není tak veselá, mně se ale líbila. Jak styl psaní, tak i ten příběh.

23.04.2015 5 z 5

Bohyně v domácnosti Bohyně v domácnosti Sophie Kinsella (p)

Moje první knížka od S.K.
Má skvělý nevtíravý humor a samozřejmě zdravou dávku lásky. Nadchla mě natolik, že jsem si pořídila i další knížky od téhle spisovatelky.
Pokud čtete detektivky, thrillery a né moc veselé lidské příběhy jako já, určitě vás styl psaní a humor téhle autorky pohladí po duši, tak jako mě! :)

23.04.2015 5 z 5

Báječné mininakupování Báječné mininakupování Sophie Kinsella (p)

Tuhle sérii mám tolik ráda, ale tahle knížka už pro mě nebyla to "pravé ořechové"..
Předchozí díly s Becky jsem četla před lety a vážně jsem se u nich bavila. Asi to bylo tím, že jsem byla mladší a nyní, při čtení tohohle dílu, jsem už starší a už jsem se tolik nebavila a Becky mi připadala vážně jednoduchá a místy jsem jí měla už i plné zuby... Ale přečetla jsem, protože čtivé to prostě je a zajímalo mě, jak to dopadne.
To ale neznamená, že se k téhle spisovatelce nevrátím, ostatní knihy se mi líbí a těším se na těch pár, které ještě přečtené nemám! :)

23.04.2015 3 z 5