Zunka616

Za mě byla skvělá krásně napsaná hltala jsem ji od začátku do konce všechny tři knihy od autora super doporučuji všem

První kniha od autorky přečetla jsem ji jedním dechem úžasný bomba doporučuji

Koupila jsem si knihu pak četla hodnocení někteří ji hodnotili že není dobrá ale mě se líbí četla se dobře krátké kapitoly pěkný napínavý příběh doporučuji všem děkuji autorce

Četla jsem polámané panenky ty byli super tak jsem musela i tuhle super krásný doporučuji

Za mě katastrofa neodchazim od knihy ale tuhle jsem nedala teď se doma valí nikdo ji nechce

Za mě ta kniha byla opravdu sousto takové bolesti co hrdinka musela zvládnout doporučuji všem ale pevne nervy

Za mě super zajímavé o době jak medicíně v osmnácté století krásný příběh moje první kniha od autorky zkusím i jinou ????

Jako vždy super krásný napínavý autor bude vždy oblíbených můj spisovatel

Taky přečteno jedním dechem do půlky knihy pořád dokola řešení můj syn a pak se rozjela jinak super

Za mě super kniha bála jsem se jak je tlustá četla se sama ke konci jsem hltala stránky ale mrzí mě konec mohlo to být rozsáhlý

Za mě byla skvělá krásně napsaná hltala jsem ji od začátku do konce a už jsem si koupila pokračování

Za mě byla skvělá začátek nudný ale pak se to rozjede musím doporučit a koukám že série pokračuje jdu koupit další super

Krásná kniha jako ostatní díly nečekala jsem jak dopadla nádherný příběh zbohatliku

Za mě nebyla špatná ale ty další od autora byly 100 krát lepší

Za mě taky byla dobrá stojí za přečtení hezky se četla krásný spád

Opět další skvělí díl nečekala jsem takový konec hezky se četla doporučuji všem