Zupote Zupote komentáře u knih

Skandál v dívčí škole Skandál v dívčí škole Gail Whitiker

Kniha me nebavila, hodne zbytecnych informaci kolem, dej prumer.

09.12.2024 2 z 5

Neslušný návrh Neslušný návrh Gail Whitiker

Premyslim, co me na knize zaujalo, ale nemuzu na to prijit. Asi jeji prijemna ctivost. Postavy i pribeh celkem obvykly, ale vse hezky šlapalo. Intenzivni vasen nebo eroticke sceny chybely. Mnoho vřelosti a vstřícnosti.

09.12.2024 4 z 5

Napravený hříšník Napravený hříšník Deb Marlowe

Nebylo to úplně špatné, ale příběh se hodně vlekl a bylo tam celkem málo akce. Žádný intenzivní pocit ve mně kniha nevyvolala.

08.12.2024 2 z 5

Šarlatová nevěsta Šarlatová nevěsta Sarah Mallory

Od čtení jsem se nemohla odtrhnout - čtivé, akční, tajemné a romantické. Nápad byl celkově výborný. Postupně se z knihy stávala detektivka. Osobně bych ale ubrala páru většině postav a "scény za deště" už jsou taky hodně ohrané. Hlavní postavy mě zase tolik nezaujaly. Ubrala bych i debaty o první ženě.

08.12.2024 4 z 5

Pokušení v poušti Pokušení v poušti Kim Lawrence

První půlka byla průměr, pak už dost nuda. Nemastné, neslané, zápletka na ne úplně uvěřitelném základu.

07.12.2024 1 z 5

Maskovaná milenka Maskovaná milenka Margaret McPhee

Moc příjemné čtení. Velmi intenzivní smutek, ale i opravdová láska, která přetrvala roky. Jsem moc spokojená a knihu si určitě přečtu znovu. První část byla opravdu výborná. Erotické scény vkusně a vášnivě popsané.

07.12.2024 5 z 5

Z myšky hraběnkou Z myšky hraběnkou Janice Preston

Nádherný příběh. Oba hrdinové se musejí vyrovnat s předsudky o lásce, které si přinášejí z rodiny. Sňatek z rozumu se ale postupně prohlubuje k vřelejším citům. Příjemně popsané milostné scény. V jednom momentu se mi ale i chtělo brečet nad zklamáním, které hrdinku zasáhlo. Rozhodně doporučuji ke čtení, nemohla jsem se odtrhnout.

07.12.2024 5 z 5

Vzpurná nevěsta Vzpurná nevěsta Nikki Poppen

Lehké zklamání. Čtivý román, ale v mnoha ohledech smutný. Hlavní postavy se vrací do minulosti a otvírají staré rány. Do toho jim stále hrozí nebezpečí.
Předchozí díly ze série byly perfektní, ale tato kniha mě nezaujala.

06.12.2024 2 z 5

Dívka v převleku Dívka v převleku Helen Dickson

Krásný příběh! Nechyběla pořádná akce, dobrodružství, mělo to vtip a objeví se i pár "malých" překvapení (i když trochu průhledných). Čekejte pořádnou dávku romantiky a vášně.
Hlavní hrdina je doslova úchvatný a hrdinka pořádná divoška. Ráda si knihu někdy znovu přečtu.

06.12.2024 5 z 5

Odmítnutá nevěsta Odmítnutá nevěsta Shari Anton

Milý a dobrodružný příběh. Osobně jsem ale z novějších knih zvyklá na intenzivnější romantiku.
Bylo mi tak neuvěřitelně smutno, když popisoval, jak si během výprav představoval svůj rodinný život: co bude, až bitvy přežije a vrátí se. I následné zjištění ohledně smrti jeho rodičů. Taková nespravedlnost.
Hlavní hrdinka mě ze začátku trochu mrzela svou nevyhraněností.
Po obsahové stránce to bylo opravdu jednoduché a nekomplikované dílo.

05.12.2024 3 z 5

Hrdina Hrdina Suzanne Barclay

Příběh mě nezaujal, pořádně jsem se nezačetla a pořád od knihy utíkala.

05.12.2024 1 z 5

Královská krev Královská krev Tori Phillips (p)

Průměr.
Dobrý rozjezd, později to trochu opadlo.
Rozkošně popsaná neohrabanost nezkušeného mladíka, který se setká s andělskou dívčí bytostí.
Plno super postav, i když výrazně černobílých.
Jednoduchá zápletka.

05.12.2024 3 z 5

Ztracený syn Ztracený syn Michelle Willingham

Na příběh jsem se těšila, o to je zklamání horší. Podle mého byl špatně poskládaný a zbytečně překombinovaný. Rychle se skočilo do děje, aniž bychom měli možnost se na hlavní postavy naladit. Plno až zbytečně bezduchých dialogů.
Navíc šlo i o milostný trojúhelník, takže mi v začátku Davin přišel mnohem sympatičtější než Kieran. Hlavní hrdinku jsem si neoblíbila.
Určitě stojí za přečtení, ale já očekávala o dost víc.

05.12.2024 2 z 5

S miliardářem na horách S miliardářem na horách Michelle Smart

Nemastné, neslané. Chtěla jsem zkusit jinou edici od Harlequin, ale zůstanu u historických pohádek.

05.12.2024 1 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Milé, ale k tomuto dílu už se vracet nebudu a nemám ani v plánu pokračovat ve čtení navazujících knih. Existují pro mě pouze první dva díly, ze kterých jsem opravdu nadšená.

05.12.2024

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Druhý díl je rozhodně pecka. I v originále, i v českém překladu. Četla jsem už vícekrát.

05.12.2024

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Knihu čtu už asi po třetí a stále v ní nacházím kouzlo. Sáhla jsem i po originále v angličtině. Tamlina jsem si oblíbila, osud jeho postavy v dalších dílech mě mrzí.

05.12.2024 5 z 5

Tajná vévodkyně Tajná vévodkyně Gayle Wilson

Pribeh je opět o znovunalezení bývalé lásky. Nezaujal mě. Mnoho zbytečně vyhroceného.

Ptáček v kleci Ptáček v kleci Deborah Simmons

Vzdala jsem to po pár stránkách. Zoufale naivní.

Popelka z knihkupectví Popelka z knihkupectví Laura Lee Guhrke

Pro mě to bylo zklamáním. Po pár kapitolách jsem přestala číst. Námět i postavy perfektní - adekvátní k historické romanci - ale styl psaní byl tak nudný. Dlouhé dialogy bez energie. Neudržela jsem se u čtení, bohužel. Neumělo mě to vtáhnout do děje.