Zuzana1959 komentáře u knih
Neuvěřitelné, ze je to roman z tohoto století. A pořád dokola to oboustranné ujišťování, že se nebudou nikdy, ale opravdu nikdy rozvádět. Směšné.
Cekala jsem milostný příběh z červené knihovny, ale román byl ze života a život je někdy těžký a smutný. Líbil se mi i popis rodinné soudržnosti a obětavosti obou matek mladého páru.
Cervena knihovna, zdlouhave pasáže dokola se opakujici. Za mne skoda času. S valkou to nema nic spolecneho.
Naivni příběh s predvidatelnym koncem, směšné zápletky nevlastnich sester a k tomu zdlouhave popisy peceni a nakupu bot. Jsem zvykla knihy dočíst ale hodně jsem preskakovala. Jeji pribeh stejne nudny jako povidani o nicem jeji pratety.
Dobře se četlo, skoda ze neni delší, hlavni příběh mohl byt vice dopracovany. Takovy konec- domysli si.
Dobre napsané, napínavé ale trochu moc nahod najednou a na konci uz celkem slaďak.
Pribeh z války, ktery souvisi s objevenym starym bytem je velmi zajimavy a napinavy, to ostatni kolem je slabší. Jednak predvidatelny milostny zivot hlavni postavy, tak jeji prekombinovane tezko uveritelne řešení záhady, ktere je postaveno na nahodach. Taky je velmi zvláštní ze ji pri hledani reseni zahadne zaveti nepomaha nikdo z rodiny, ktere by majetek mel patřit. Mistama nedořešené a proto jsem nedala plny počet bodu, i kdyz me pribeh velmi zaujal a cte se hodne dobře.
Pro mne cela série 4 knih naprosta top po vsech strankach,a že mam nacteno hodně, cele dalsi roky jsem sledovala spisovatelku, ale bohuzel nic dalšího nevyslo. Konecne pořádně tlusté knihy, které nepřečtu za jednu noc, ale muzu se těšit na pokracovani cely tyden. Chloe proste uzasna.
Bohuzel jsem cetla hned po romanu Farmářova žena, ktery je velmi podobny, stejne prostředí, stejne prolinani soucasneho času s válečnými lety.
Kniha se mi moc libila, neobvykle prostredi tureckeho haremu je popsano velmi podrobne, stejne tak jako příběh jedne z hlavnich postav eunucha Abbase. Byl by to skoro romanticky příběh, nebýt surovych detailů mučení a poprav v bojích o moc. A hlavne žádný happy end. Hrozna doba.
Nic zvlastniho, uz jsem cetla stejne tema ztraceneho dopisu, ktery zmenil zivot.
Krasny nezapomenutelny příběh, vyborne napsano, nic nechybi- valka, laska, napětí, překvapení.
Příběh nic noveho, moc mi nesedel styl autorky popisovat zvlast pribeh kazde postavy, nicmene v druhe polovině zacal mit pribeh vetsi spád a nakonec mne upoutal.
Nejslabší od teto autorky. Vadil mi podrobny popis postav od dětství.
Eroticko radoby historicky roman. Pro mne zklamání, dalsi dily cist nebudu.
Nelibilo se mu na teto knize skoro nic, cervena knihovna, opakovani děje pohledem vice postav a ty sexualni sceny jak z porno románu.
Průměrná oddechovka, byt zapletka ze zacatku vypadala slibně. Ale pak neuvěřitelné vyústění a ty sexualni sceny :-(
Pro mne zatim nejslabší roman od teto autorky. Co delali tech 40 let?