Zuzana215 Zuzana215 komentáře u knih

Nádech Nádech Penelope Douglas

Mě se to líbilo! Přesně takhle to mám ráda :) žádní ředitelé a asistentky :) k tomuto příběhu se ráda vracím..byť je to Young Adult :)

06.02.2022 5 z 5

Střižna smrti Střižna smrti Jilliane Hoffman

Mě se kniha líbila..ale už pár let čekám na pokračování:(

06.02.2022 4 z 5

Krvavé skládanky Krvavé skládanky Nadine Matheson

Jsem ráda, že databáze nelhala, na prvotinu velmi povedené:) ..opravdu Petera pohltila řeka? Nebo?...

06.02.2022 4 z 5

První krev První krev Angela Marsons

(SPOILER) Knižní prequel o oblíbené inspektorce Kim z předchozích 11ti knih. 5 je dost málo. Nestává se často, abych u krimi příběhů ronila slzy, ale na posledních pár listech to nešlo jinak.. Naposledy jsem ronila slzy v díle Skryté karty a nemohla se z toho vzpamatovat - fanouškům nemusím říkat víc.. Nevím kolik dílů ještě bude? Doufám, že u Kim ještě zůstaneme. A upřímně po přečtení tohoto příběhu mám chuť číst zase znovu od Němého křiku:)...

31.01.2022 5 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Texas - zjizvená zvenku a Maine - zjizvený uvnitř..tenhle příběh jsem zas hltala.. L.J.Shen prostě umí! Ale tentokrát jsem slzy neronila, tak jako u Rozmazlené princezny.. to ale neznamená, že to je špatně :)

22.01.2022 5 z 5

Ty nejsi moje spřízněná duše Ty nejsi moje spřízněná duše Ilsa Madden-Mills

(SPOILER) Takový Sheldon Cooper v sukni:)..Velmi čtivý příběh, který se stal trošku nudným, jakmile došlo na sex. Ale ono to bývá ve většině knížkách..Nejlepší jsou prostě části, než se dají dohromady:) Trochu mě mrzí, že se všude poslední dobou cpe ,,případné těhotenství" a taky jsem zklamaná z toho, že hrdinka zahodila svůj sen v CERNu..Nebylo to špatné, ALE NENÍ TO COLLEEN HOOVER, Elle Kennedy či L.J.Shen :)

16.01.2022 4 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

Za mě asi nejslabší dílo od autorky..

15.01.2022 2 z 5

Domeček pro panenky Domeček pro panenky Phoebe Morgan

Není to můj šálek kávy, já raději vraždu a detektivy, nicméně se mi příběh líbil. Svižné tempo i překvapivý konec. Ale za mě málo krve :).

14.01.2022 3 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Souhlasím s Anna479.. vychvalované autory nemusím, vždy k tomu musím dospět sama :) Odolávala jsem dlouho a bylo to chyba! Skvělá knížka i dvojice detektivů. Nemám co vytknout.

Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

Kniha do 3/4 super, ale pak už to začala být nuda. Autorka to umí i lépe :).

14.01.2022 3 z 5

Telefon po půlnoci Telefon po půlnoci Tess Gerritsen

Celkově byl příběh velice uspěchaný a zmatený. Sérii Rizzolli & Isles se nic nevyrovná:)

14.01.2022 1 z 5

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Excelentní!! Autorka nezklamala, hlavní postava je mrcha, ale přesto si ji zamilujete..příběh plný nenávisti a bolesti. Dovolím si říct, že tato kniha strčila do kapsy předchozí knihy, tzv. HOTHOLES :)

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Brilantní, fenomenální, šokující...přečtěno jedním dechem.Každé slovo budete doslova hltat. Colleen jako vždy nezklamala!!!

Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Kniha mě velmi zaujala. Mám ráda tu nenávist přerůstající v lásku. Ale proboha, ten otřesný překlad..maminka, tatínek? Takhle tedy nikdo nemluví, zvlášť dospívající v uvozovkách spratci :).. čekala jsem, že druhý díl bude jiný a ejhle...zase!!! A to mě ještě čeká třetí díl...opravdu to ruší celý příběh..

Na smrt Na smrt Jozef Karika

Tady slova nestačí. Dlouho odkládaná kniha, do které jsem se nakonec pustila.
Lidi si v dnešní době neumí vůbec představit, co za hrůzu to tenkrát bylo..máme se vlastně až moc dobře a stejně remcáme. Silný vymyšlený příběh, protkaný skutečnou pravdou. Je to napsáné takovým způsobem, že vlastně máte pocit, že to tak bylo dobře, k srdci Vám přiroste ten nejhorší člověk v knize, na konci i slza ukápne a je vám líto, že už vše skončilo. Mengele, program T4, plyn,.. je tam toho opravdu hodně.. člověk, který se o to nezajímá, to neví a ve škole se to jen tak prolítne. Každý zná jenom pár jmen, hlavně A.H., ale už neví, co bylo dál a jak bylo vše propojené. Doporučuji všem, i slabým pomáhám. Je to prostě kniha, která se Vám dostane pod kůži.