Zuzka12627 komentáře u knih
Velmi krátká knížka s velmi silným příběhem, který končí smutně. Nelituji, že jsem tuto knihu přečetla.
Úžasná kniha, velmi přínosná, zábavná, ale hlavně velmi naučná. U této knihy se člověk nenudí a od přečtení má jiný pohled na svět. Doporučuji vsem, kteří se zajímají o přírodu, vědy, zdravotnictví atd.
Bála jsem se téhle knihy. Myslela jsem, že to nebude nic pro mě a nakonec paráda úžasná kniha. Četla jsem ji jedním dechem.
První díl je pro mě nejlepší..ale i tento druhý není špatný..určitě stojí za přečtení..
Už od svých dětských let jsem koukala na film podle této knihy a teď se mi konečně do rukou dostala i kniha..S filmem toho nemá mnoho společného.Kniha se mi líbí vice, už jen pro podrobné popisky, mnoho detailů a dobrodružství. Přečetla jsem jí jedním dechem a moc se mi líbila.
Úžasná kniha, opravdu si zaslouží přečíst všemi co jsou milovníky psů
Velmi hezky napsaná kniha. Zaujal mě obal a tak jsem si ji koupila a nelituji.
Tahle kniha mi nepřišla vůbec špatná. Podle recenzí jsem se bála, že bude velmi špatná, ale nakonec jsem byla překvapená. Doporučuji.
Velice hezky a srozumitelně psaná kniha. Hodně mi dala a určitě doporučuji k přečtení nejen ženám, ale i mužům.
Velice hezké omalovánky. Jedny z mých nejoblíbenějších.
Nenáročné oddechové pokračování knihy. Vyprávění z denního života, které je vyprávěno z pohledu pejska.
Tato kniha se mi velmi líbila. Četla se jedním dechem. Vše bylo psáno níže. Takže doporučuji a už se těším na další díl.
Tak takhle kniha je úžasná. Přehledná, srozumitelná a čtivá. Kůže jako taková je velmi složitá a zde je velmi hezky rozepsáno jak funguje, co ji ovlivňuje, jak můžeme i my pomoci, aby správně fungovala. Doporučuji všem.
Moc pěkné kreslené obrázky a zpracovaní knihy, kde můžete jako bonus vyloupávat tvary stromů. Jen texty jsou jednoduché, i když pro někoho mohou být dostačující.
Velice příjemné, hezké a vtipné čtení. Velmi doporučuji tuto knihu přečíst už jen proto, že koupí přispějete na opuštěná zvířátka.
Velice krásná kniha. Úžasné fotografie a popisky. Velmi doporučuji tuto knihu každému.
Tento díl byl za mě lepší než první. Přečetla jsem za dva večery. Doufám, že bude přeložen i další díl. Tato knížka se velmi povedla.
První kniha od této autorky a nebude poslední. Velice zajímavý příběh od začátku do konce.
Nádherná kniha s krásnými fotografiemi. Je zde tolik nádherných míst. Určitě doporučuji.
Kniha je hezky zpracována s krásnými fotografiemi, ale mnoho na čtení v ní není a autor se opakuje. Ale pár nových informací zde najdete.