České kuchyně. Drůbež a králík podobné

nehodnoceno
České kuchyně. Drůbež a králík
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319964/bmid_ceske-kuchyne-drubez-a-kralik-EuI-319964.jpeg 0 0 0

Kniha přináší podrobné předpisy na úpravu králičího masa a všech druhů drůbeže, u nás chované.

Podobné knihy (4)

Drůbež a králík Drůbež a králík Jaroslav Kodým

Jídla z drůbežího a králičího masa. více


Drůbež a králík, recepty Drůbež a králík, recepty Oldřich Dufek

Publikace obsahuje kuchařské recepty všech druhů drůbeže a králíků. více


Vaříme s Helenou Růžičkovou - Králičí, zaječí a krůtí speciality Vaříme s Helenou Růžičkovou - Králičí, zaječí a krůtí speciality Helena Růžičková

Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejz... více


Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby Karina Havlů

Recepty z drůbežího, králičího a rybího masa, které jsou snadno stravitelné, bohaté na bílkoviny a obsahují málo tuku a cholesterolu. - 157 receptů více