České kuchyně. Drůbež a králík podobné
kolektiv autorů
Kniha přináší podrobné předpisy na úpravu králičího masa a všech druhů drůbeže, u nás chované.
Podobné knihy (4)
Vaříme s Helenou Růžičkovou - Králičí, zaječí a krůtí speciality Helena RůžičkováOblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejz... více
Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby Karina Havlů
Recepty z drůbežího, králičího a rybího masa, které jsou snadno stravitelné, bohaté na bílkoviny a obsahují málo tuku a cholesterolu. - 157 receptů více
Drůbež a králík Jaroslav Kodým
Jídla z drůbežího a králičího masa. více
Drůbež a králík, recepty Oldřich Dufek
Publikace obsahuje kuchařské recepty všech druhů drůbeže a králíků. více