Japonská kuchyně podobné
Kristina Kopáčková
100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v historii používalo také jako platidla a byla i hlavní zemědělskou plodinou.... celý text
Podobné knihy (3)
Japonská kuchyně Tim AndersonSedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; ... více
Japonská kuchyně Marek Lebkowski
Encyklopedie kulinárního umění 5. více
Velká japonská kuchařka Tomio Okamura
Velká japonská kuchařka přináší originální recepty od předních japonských kuchařů. Seznámí nás s nejoblíbenějšími recepty této asijské kuchyně a naučí nás jejich přípravu krok za krokem. Kromě oblíbených sushi receptů př... více
Autorovy další knížky
1984 | Japonská kuchyně |
1998 | Toulky Japonskem a jeho kuchyní aneb jak dosáhnout dlouhověkosti |
1989 | Tykve v naší i zahraniční kuchyni |
1986 | Pikantní pohoštění |
1985 | Kuchařské speciality 3: Jihočeská kuchyně |